Akcija!

Drvene kocke

Original price was: 14,00 KM.Current price is: 10,90 KM.

-22%

Otkrijte magični svijet zabave i učenja s prekrasnim drvenim kockama!

Na zalihi

Drvene kocke 14,00 KM Original price was: 14,00 KM.10,90 KMCurrent price is: 10,90 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

U potrazi si za igračkom koja će zabaviti i poučiti tvoje dijete? Drvene kocke su savršen izbor! Ovaj set sadrži prekrasne, šarene drvene kocke, svaka s drugačijim oblikom i bojom. Tvoje dijete će se ne samo zabaviti s njima, već će razvijati i brojne vještine dok se igra.

Ove drvene kocke imaju brojeve i matematičke simbole na sebi, što će pomoći tvojem djetetu da nauči brojeve od 0 do 10. Dok se igra s kockama, tvoje dijete će prirodno početi povezivati boje s brojevima i razumjeti osnove matematike na jednostavan način.

Nema potrebe brinuti se o sigurnosti, jer su kocke izrađene od visokokvalitetnog drva koje je sigurno za malene ruke. Izuzetno su izdržljive i pružaju dugotrajnu igru. Bilo da se radi o stvaranju različitih oblika ili pokušavanju složenijih kombinacija, kocke će potaknuti kreativnost i logičko razmišljanje kod tvog djeteta.

Ovaj set drvenih kocki je idealan za djecu od 18 mjeseci nadalje. To je vrijeme kad djeca počinju istraživati i učiti o svijetu oko sebe, pa im pruži najbolje alate za njihov razvoj. Ove kocke će im pomoći da razviju finu motoriku, koordinaciju oka-ruka i kognitivne vještine.

Neka tvoje dijete ima sate zabave i učenja s ovim nevjerojatnim setom drvenih kocki. Donesi svijet brojeva, oblika i boja u svoj dom i vidi kako tvoje dijete raste i razvija se uz ove edukativne igračke. Ne čekaj, nabavi svoj set drvenih oblika danas i daruj svom djetetu izuzetno iskustvo igre i učenja!

Značajke

  • Set šarenih drvenih kocki za igru i učenje
  • Brojevi i matematički simboli na kockama
  • Sigurne i izdržljive, idealne za malene ruke
  • Razvija kreativnost i logičko razmišljanje
  • Pomaže u razvoju finih motoričkih vještina i koordinacije oka-ruka
  • Za djecu od 18 mjeseci nadalje