Lego Trening Konja 41746

65,60 KM

Otkrijte čaroliju konjičkog treninga uz LEGO Friends set za izgradnju staje i naučite djecu ljubavi prema konjima!

Na zalihi

Lego Trening Konja 41746 65,60 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Koraci za savršen svijet konjičkog treninga!

Upoznajte svoje dijete sa čarobnim svijetom konja i brige za životinje uz LEGO Friends Horse Training 41746 set za izgradnju staje. Ova igračka set pomaže djeci da nauče graditi i dolazi s malim lutkama Aliye i Mie, te sa 2 konja i dodatnom opremom za kreativnu igru. Djeca mogu istraživati odnos između Aliye i Mijine mame, Mie, dok se dvije povezuju kroz zajedničku ljubav prema konjima.

Inspiracija za nove graditelje
LEGO 4+ setovi su dizajnirani kako bi djeci pružili brzo i zabavno iskustvo izgradnje. Dolaze s korisnim početnim kockama – čvrstom podlogom na kojoj djeca mogu stvoriti scenu.

Dozvolite LEGO Builder aplikaciji da vas i vaše dijete vode na intuitivnom putovanju gradnje, omogućavajući vam zumiranje i rotiranje modela u 3D formatu, spremanje setova i praćenje napretka. Dobrodošli u novu generaciju Heartlake Cityja! Djeca mogu stvarati prijateljstva, otkrivati uzbudljive lokacije i oživjeti avanture iz stvarnog svijeta u LEGO Friends svijetu.

Aliya je došla pomoći Mii u brizi za njenog konja i konjića. Trening staja ima sve što im treba. Okrećite kotač kako biste vidjeli koju zadaću treba obaviti sljedeću. Aliya obožava jahanje konja i puštanje da vježba skakanje. Pomaže Mii da četka majku i konjića te čisti staju, a zatim sjedaju na balkon i promatraju kako se konji igraju.

Zabavna gradnja i igra za djecu od 4 godine i više.
Inspirirajte djecu da istraže svijet brige za konje uz ovaj LEGO Friends Horse Training (41746) set za igru, koji uključuje staju za konje, 2 male lutke i dodatnu opremu.

Maštovita uloga igre
Dodaci uključuju 2 prepreke, konjski izmet, sijeno, sedlo, dalekozor, grablje, kantu, šampon, jabuku, mrkvu, pehar i kacigu koju Aliya može nositi.

Posebno iznenađenje
Ovaj LEGO Friends set igračka je odličan poklon za rođendan, Božić ili bilo koji drugi dan za djecu od 4 godine i više koje vole graditi i kreativno se igrati.

Mjerenja
Staja za konje mjeri preko 12 cm visine, 19 cm širine i 11 cm dubine.

Početna kocka uključena
Ovaj set sadrži korisnu početnu kocku i “brzi početak” elemente kako bi djeca mogla sa samopouzdanjem graditi svoju staju za konje.

Intuitivne upute
LEGO Builder aplikacija vodi vas i vaše dijete na intuitivno putovanje gradnje s alatima koji vam omogućuju zumiranje i rotiranje modela u 3D formatu, spremanje setova i praćenje napretka.

Nova generacija Heartlake Cityja
U siječnju 2023. godine, LEGO Friends svijet proširuje se kako bi predstavio nove likove i nove lokacije za još više avantura uloge igre.

Kvalitetan proizvod
Svi LEGO dijelovi zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi osigurali dosljednost, kompatibilnost i jednostavnost izgradnje: tako je već od 1958. godine.

Sigurnost na prvom mjestu
LEGO Friends kocke su testirane padanjem, zagrijavanjem, drobljenjem, savijanjem i analizirane kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Zaronite u svijet konjičkog treninga s LEGO Friends Horse Training setom i zajedno stvorite bezbroj priča ispunjenih ljubavlju prema konjima i brizi za životinje!

Značajke

  • Istražite svijet konjičkog treninga s LEGO Friends setom za izgradnju staje.
  • Upoznajte se s mladim lutkama, konjima i opremom za igru.
  • Zabavna gradnja i igra za djecu od 4 godine i više.
  • Uživajte u maštovitoj ulozi igre s preprekama i dodacima.
  • Savršen poklon za djecu koja vole graditi i igrati se.
  • Sigurna i kvalitetna LEGO igračka za bezbroj priča i avantura.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.