Kocke LEGO – Spasilački helikopter

40,75 KM

Oživite snove o spašavanju uz LEGO City Spasilački Helikopter – Igračkom koja inspirira i zabavlja!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tretirajte svoje svakodnevne heroje s LEGO City Spasilačkim Helikopterom (60405) igračkom. Ovaj set za izgradnju ima cool helikopter igračku za dječake i djevojčice od 6 godina i starije, s cool pilotskom kabinom, rotirajućim rotorima, otvarajućim prostorom za teret i radnim vitlom.

Dovoljno je dodati figurice planinara, pilota i spasitelja, igračku spasilačku baklju i malo mašte za sate akcije i igre. Povedite svoje mališane na uzbudljivu avanturu izgradnje igračke vozila za hitne situacije. LEGO Builder aplikacija omogućuje djeci istraživanje i spremanje setova, praćenje vlastitog napretka u izgradnji i zumiranje i rotiranje za pregled modela iz svih kutova tijekom gradnje. LEGO City setovi dolaze s realističnim igračkama vozila, detaljnim strukturama i nadahnutim likovima za maštovitu igru bez ograničenja.

Ova igračka helikoptera je odličan poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije, a djeca je mogu kombinirati s drugima (prodaje se odvojeno) iz LEGO City Great Vehicles linije za još veće avanture.

Igračka helikoptera za djecu – Avanture zračnog spašavanja čekaju s ovom LEGO City Spasilačkom Helikopter igračkom za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
Što se nalazi u kutiji? – Uključuje sve što djeca trebaju za izgradnju igračke spasilačkog helikoptera, plus pilota, planinara i spasitelja figurice za zabavnu ulogu igranja.
Maštovita igra – Djeca mogu rotirati rotore helikoptera, otvoriti prostor za teret i koristiti radno vitlo kako bi izvodila misije spašavanja.
Interaktivni vodič – Otkrijte LEGO Builder aplikaciju u kojoj djeca mogu zumirati i rotirati modele u 3D-u, pratiti napredak i spremiti virtualni set.
Sakupljajte i kombinirajte – Oslobodite više zabave i avantura kad kombinirate ovaj set s drugima (prodaje se odvojeno) iz LEGO City linije.
Zabavan poklon za djecu koji vole kreativnu igru – Ovaj zabavni set za izgradnju vozila za hitne situacije odličan je rođendanski poklon za dječake, djevojčice i djecu od 6 godina i starije koji vole LEGO vozila.

Značajke

  • LEGO City Spasilački Helikopter – igračka za djecu od 6+ godina.
  • Helikopter s cool detaljima i funkcijama za spašavanje.
  • Uključuje figurice, radno vitlo i igračku spasilačku baklju.
  • Interaktivna LEGO Builder aplikacija za praćenje napretka u izgradnji.
  • Kombinirajte s drugim LEGO City setovima za veće avanture.
  • Odličan poklon za djecu koja vole kreativnu igru i LEGO vozila.