Kocke LEGO – Venom protiv Milesa Moralesa

33,15 KM

Oživi svoje omiljene likove LEGO Marvel Venom Mech Armor vs. Miles Morales za djecu koja žele biti superheroji!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uzmi u ruke LEGO Marvel Venom Mech Armor vs. Miles Morales (76276) i kreni na velike avanture superheroja. Ova igračka je namijenjena djeci od 6 godina i starijoj, a pruža mogućnost pletenja mreža, borbenih akcija i uzbudljive izgradnje. U setu se nalazi potpuno pokretan Venom mech, 2 popularne minifigure i cool dodaci za pucanje mreže.

Venom mech je izgradiv i pokretan, s pokretnim rukama, nogama i kandžama koje su dovoljno velike da drže minifigure. Možeš otvoriti prsa mecha i otkriti kokpit za pilota minifigure Venom. U setu se također nalazi minifigura Milesa Moralesa koji nosi 2 ručna pucala za mrežu i fleksibilnu mrežu koja se može pričvrstiti na Venom mech na više mjesta. Djeca mogu proširiti mogućnosti igre kombinirajući ovaj set s drugim LEGO Marvel mechovim iz linije (prodaju se zasebno).

Za dodatnu digitalnu zabavu, graditelji mogu koristiti aplikaciju LEGO Builder kako bi zumirali, rotirali modele u 3D i pratili svoj napredak.

Izgradiva igračka za djecu – Dovoljno jednostavno za djecu od 6 godina i stariju, LEGO Marvel Venom Mech Armor vs. Miles Morales.
Pokretni mech i minifigure – Set uključuje izgradivi mech s pokretnim nogama, rukama i prstima, te minifigure Milesa Moralesa i Venoma.
Mnogo načina igre – Minifigura Venoma se može smjestiti u otvarajući kokpit mecha, čiji se pokretni udovi mogu prilagoditi za različite igre i izložbe.
Autentični dodaci – Obožavatelji izgradivih LEGO Marvel igračaka će se zabavljati s 2 ručna pucala za mrežu i fleksibilnom mrežom koja se pričvršćuje na Venom mech na više mjesta.
Poklon za djecu – Ova izgradiva igračka mecha i minifigure je sjajan poklon za obožavatelje Venoma, Milesa Moralesa i Superjunaka.
Proširite zabavu – Ova izgradiva LEGO Marvel igračka je kompatibilna s mnogim drugim LEGO Marvel setovima (prodaju se zasebno) koje možeš kombinirati.
Izgradive LEGO Marvel igračke – Širok izbor LEGO Marvel setova pruža beskrajne mogućnosti maštovite izgradnje i igre.
Prijenosna igra – Venom mech u ovom setu od 134 dijela je visok preko 5 inča (13 cm), dovoljno je velik za epske avanture, ali i dovoljno mali da ga djeca mogu nositi sa sobom gdje god idu.

Značajke

  • LEGO Marvel Venom Mech Armor vs. Miles Morales (76276)
  • Venoma praćen Milesom Moralesom uzbudljive akcije i izgradnja
  • Pokretni Venom mech s minifigure i pucanje mreža
  • Djeca od 6 godina i starija mogu uživati u igri
  • Kombiniraj s drugim LEGO Marvel mechovima
  • Digitalna zabava uz aplikaciju LEGO Builder