Lego Prodavnica Krofni 41723

21,90 KM

Neka mašta procvjeta uz LEGO Friends prodavnicu krofni – savršen poklon za male ljubitelje pečenja i avantura!

Na zalihi

Lego Prodavnica Krofni 41723 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Proizvod koji će oduševiti male ljubitelje pečenja i kreativnih priča je LEGO Friends prodavnica krofni 41723. Ova maštovita igračka pomaže djeci da uče kako da grade dok istovremeno rade na svojoj kreativnosti uz Liann, zaljubljenicu u umjetnost i Lea, ljubitelja pečenja.

Liann je optimistična i puna entuzijazma, što je čini sjajnim prijateljem za Lea, koji je tek nedavno došao u grad. U setu se nalaze i razni dodaci koji pomažu djeci da uče kroz igru dok pripremaju ukusne poslastice, kao što su zdjela, bobice, šalica, 3 krofne, sok, novac, 2 stolice i stol.

LEGO setovi za dob od 4 godine i više namijenjeni su brzom i zabavnom iskustvu sastavljanja. Dolaze s korisnom početnom ciglom – čvrstim temeljem na kojem djeca grade svoju prodavnicu krofni. Uz pomoć LEGO Builder aplikacije, pustite da vas i vaše dijete vode na intuitivnu avanturu sastavljanja. Približite i rotirajte modele u 3D formatu, spremajte setove i pratite napredak.

Djeca mogu stvarati prijateljstva, otkrivati uzbudljive lokacije i odigravati avanture iz stvarnog svijeta u svemiru LEGO Friends.

Set prodavnice krofni namijenjen je djeci od 4 godine i više – Upoznajte dječake i djevojčice koji vole kreativne priče s LEGO Friends prodavnicom krofni (41723) igračkom.
Uključuje 2 minifigure – Set igračaka dolazi s LEGO Friends karakterima Liann i Leom, prozorom za naručivanje iz vozila, kao i dodacima poput skutera, ptice, krofni, soka, novca, stola i 2 stolice.
Ovaj kreativni LEGO poklon za djecu omogućuje malim graditeljima da uče kroz igru dok ukrašavaju izlog prodavnice sa 3 krofne, spremne za kupce.
Poslastica u svakom trenutku – Ovaj LEGO Friends set igračaka čini zabavan rođendanski, blagdanski ili bilo koji drugi poklon za djecu od 4 godine i više koji vole maštovitu igru.
Dizajniran za male ruke – Ova LEGO Friends prodavnica krofni igračka visoka je više od 8 cm, široka 8 cm i duboka 8 cm..
LEGO Builder aplikacija vodi vas i vaše dijete na intuitivnu avanturu sastavljanja uz alate koji vam omogućuju zumiranje i rotaciju modela u 3D formatu, spremanje setova i praćenje napretka.
Kvalitetan proizvod – Svi LEGO dijelovi zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi bili konzistentni, kompatibilni i laki za sastavljanje: tako je već od 1958. godine.
Sigurnost na prvom mjestu – LEGO Friends kocke i dijelovi su zagrijavani, drobljeni, tlačeni i analizirani kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Ovaj set LEGO Friends prodavnice krofni donosi nevjerojatnu kreativnu i edukativnu vrijednost. Djeca će uživati u sastavljanju i igranju s ovim setom, istovremeno učeći i razvijajući svoju maštu. Prepustite se čaroliji LEGO svijeta i stvorite nezaboravne priče sa Liann i Leom. Ne propustite priliku da svojim mališanima pružite ovo izuzetno iskustvo igranja s LEGO Friends prodavnicom krofni 41723!

Značajke

  • LEGO Friends prodavnica krofni za male ljubitelje pečenja i kreativnih priča.
  • Set igračaka s karakterima Liann i Leom.
  • Maštovita igra za učenje i kreativnost.
  • Odličan poklon za djecu od 4 godine i više.
  • Sastavljanje uz pomoć LEGO Builder aplikacije.
  • Siguran i kvalitetan proizvod od LEGO kocki.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.