Lego Monster Jam™ Monster Mutt™ 42150

46,75 KM

Iskusite nevjerojatno uzbuđenje s LEGO Technic Monster Jam Monster Truck setom i postanite dio akcije!

Na zalihi

Lego Monster Jam™ Monster Mutt™ 42150 46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Iznenadite se pravim uzbuđenjem uz LEGO Technic Monster Jam Monster Truck set! Ovaj set pruža nevjerojatnu akciju s mogućnošću izgradnje vlastitog modela trkaćeg kamiona. No, to nije sve! Može se pretvoriti čak i u model trkaćeg kamiona, pružajući vam dvostruki užitak!

Ovaj trkaći kamion ima izvanredan dizajn inspiriran, upečatljive boje i naljepnice koje mu daju autentičan izgled omiljenih Monster Jam kamiona. Pripremite se za brze utrke i rekreiranje epskih trikova i skokova koje ste vidjeli u Monster Jam arenama!

Samim povlačenjem kamiona možete ga pokrenuti i lansirati u akciju brzih utrka. Ali kada želite nešto novo i drugačije, možete ga pretvoriti u model trkaćeg kamiona i dodati još jednu dimenziju zabave! Ovaj set je savršen za ljetno vrijeme i pružit će vam nevjerojatno iskustvo.

LEGO Technic vozilo za off-road pruža vam uzbudljivu priliku da se upoznate s inženjeringom i mehanikom. Ovaj set je idealan za sve ljubitelje LEGO-a i Monster Jama od 7 godina pa naviše.

Iskoristite emotivnu stranu kupovine i doživite pravo uzbuđenje s LEGO Technic Monster Jam Monster Truck setom. Otkrijte svijet brzih utrka i nevjerojatnih trikova. Ova igračka će vam pružiti osjećaj slobode i uzbuđenja, kao da ste zaista tamo, usred Monster Jam akcije.

Ne čekajte! Uzmite svoj LEGO Technic Monster Jam Monster Truck set danas i uživajte u nevjerojatnom iskustvu koje nudi! Kupite ga odmah i postanite dio ovog fantastičnog svijeta brzih utrka i adrenalina!

Značajke

  • LEGO Technic set za izgradnju Monster Jam kamiona
  • Pretvara se u model trkaćeg kamiona za dodatnu zabavu
  • Inspiriran “divljim šenom” i autentičan izgled Monster Jam kamiona
  • Akcija brzih utrka i rekreiranje trikova
  • Pogodan za ljubitelje LEGO-a i Monster Jama od 7 godina pa naviše
  • Pruža osjećaj slobode i uzbuđenja kao da ste tamo