Kocke LEGO – Kreacije planeta

65,60 KM

Stvorite svoj vlastiti svemirski svijet uz LEGO® Sunčev sustav i svemirske igračke za slaganje!

Na zalihi

Kocke LEGO - Kreacije planeta 65,60 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zamislite da možete istražiti svemir, upoznati sve planete našeg Sunčevog sustava i doživjeti avanture izvanrednih svemirskih misija – sve to uz pomoć LEGO® Sunčev sustav i svemirskih igračaka za slaganje! Ova nevjerojatna Lego kreacija, set 11037, pruža vam priliku da stvorite svoj vlastiti svemirski svijet i istražite tajanstvene prostore o kojima je čovječanstvo sanjalo godinama.

Kada zaronite u ovu kutiju punu mogućnosti, osjećat ćete se kao pravi astronaut – ispunjeni uzbuđenjem i radoznalošću. Kombinirajući svoju maštu s LEGO® kockicama, možete izgraditi prekrasne planetarne krajolike, svemirske brodove i čak astronautsku postaju. Svaki dio seta 11037 pažljivo je dizajniran da omogući istraživanje različitih aspekata svemira i stvaranje vlastitih priča.

Ne samo da ćete se zabaviti dok stvarate, već ćete i naučiti mnogo o svemiru dok se igrate. Setovi LEGO® Sunčev sustav i svemirske igračke za slaganje nude obilje edukativnih informacija o planetima, astronautima i svemirskim misijama. Tijekom igre, možete istražiti različite karakteristike svake planete, naučiti o njihovim udaljenostima od Sunca i saznati zanimljive činjenice o svemiru.

Ali to nije sve! Sve što izgradite pomoću LEGO® kockica postaje vaš osobni svemirski svijet, a vi ste kapetan svoje svemirske avanture. Možete se pretvarati da istražujete daleke planete, istražujete nove oblike života i upoznate se s astronautima iz različitih dijelova svijeta. Svaki put kad ponovno sastavite svoju kreaciju, možete doživjeti nešto novo i drugačije.

Zato se pridružite avanturi s LEGO® Sunčevim sustavom i svemirskim igračkama za slaganje! Uzbudljivosti vas čekaju samo jednim klikom. Kupite svoj set 11037 i otkrijte čaroliju svemira koju samo LEGO® može pružiti. Ne čekajte više, postanite astronaut svemirskih kreacija i istražite svemirske nepoznate teritorije!

Značajke

  • LEGO® Sunčev sustav – istražite svemir uz LEGO igračke.
  • Kreirajte vlastiti svemirski svijet s LEGO setom 11037.
  • Zabavite se i učite o svemiru kroz igru.
  • Postanite kapetan svoje svemirske avanture s LEGO kockicama.
  • Iskusite nevjerojatne avanture i otkrijte nove svjetove.
  • Kupite svoj set 11037 i istražite svemir s LEGO® kockicama.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.