Lego Jayev Munjeviti Avion Evo 71784

21,90 KM

Neka mašta vašeg djeteta poleti uz Jayev Munjeviti Avion Evo 71784 – Lego igračku koja krije beskrajne mogućnosti igre i zabave.

Na zalihi

Lego Jayev Munjeviti Avion Evo 71784 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Jeste! Evo kako bih opisao proizvod Lego Jayev Munjeviti Avion Evo 71784:

Zamislite da vaše dijete može započeti avanture u zraku sa svojim omiljenim Ninjom Džejem iz Lego Ninjago svijeta. Sada je to moguće s Lego Jayevim Munjevitim Avionom Evo 71784! Ovaj superkul avion omogućava svim Ninjago obožavaocima u dobi od 7 godina i više da se uzdignu iznad NINJAGO grada i dožive nevjerojatne avanture u zraku.

Avion se može nadograditi tako da postane još veći i impozantniji, samo dodajte 2 stud pištolja, zlatne oštrice i zlatni kormilar. Vaše dijete će biti oduševljeno što može personalizirati svoj avion i dovesti ga na sasvim novu razinu!

Ovaj set dolazi s minifiguricom Džeja koju djeca mogu smjestiti unutar pilotske kabine i glumiti nevjerojatne letove ninje. Osim toga, ovaj Lego set se može kombinirati s drugim Ninjago setovima iz kolekcije, pružajući još više mogućnosti za igru.

Ne postoje granice mašte s ovim Lego setom! Djeca mogu izgraditi svoju verziju Munjevitog Aviona i stvarati nevjerojatne priče i avanture.

Ako je vaše dijete zaljubljeno u Ninjago, ovo je savršen poklon koji će ih oduševiti i zabavljati. Sa 146 dijelova, ovaj set je idealan za djecu u dobi od 7 godina i više. Može biti sjajan poklon za rođendan ili blagdane ili samo kao svakodnevno iznenađenje za vaše dijete.

Neka vaše dijete ima Lego Ninjago svijet u svojim rukama i doživi nevjerojatne avanture s Jayevim Munjevitim Avionom Evo 71784. Kupite ovaj set danas i gledajte kako mašta vašeg djeteta leti!

Značajke

  • Lego Ninjago svijet u vašim rukama – Jayev Munjeviti Avion Evo 71784.
  • Avion koji se može nadograditi i prilagoditi vašem stilu.
  • Djeca mogu doživjeti nevjerojatne avanture u zraku.
  • Kombinirajte s drugim Ninjago setovima za još više zabave.
  • Idealno za djecu u dobi od 7 godina i više.
  • Savršen poklon za ljubitelje Ninjaga.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.