Lego Hulkov Mehanički Oklop 76241

34,70 KM

Postani superjunak uz LEGO Marvel Hulkov Mehanički Oklop!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Omogući obožavatelju Marvel Avengersa epsku akciju s LEGO Marvel Hulkovim Mehaničkim Oklopom (76241). Moćni i pokretni mehanički oklop stavlja ogromne Marvel avanture u ruke djece u dobi od 6 godina i više.

Djeca mogu smjestiti LEGO minifiguru Hulka u otvor kokpita oklopa, spremnu za sljedeću misiju ovog divovskog borbenog stroja. Pokretni zglobovi omogućavaju oklopu da ima pokretne ruke, noge i prste, što mu omogućuje razne pozicije i mogućnosti za igru i izlaganje. “Kamena” stupica nadahnjuje maštovitu akciju. Za dodatnu digitalnu zabavu, LEGO Builder aplikacija omogućuje intuitivno zumiranje i rotiranje, tako da djeca mogu vizualizirati svoj model dok ga grade.

Djeca će uživati u beskrajnoj akciji i maštovitoj igri s LEGO Marvel Hulkovim Mehaničkim Oklopom (76241), moćnim i pokretnim borbenim strojem.
Uključuje ikoničnu minifiguru superjunaka Hulka i sastavljivi mehanički oklop s potpuno pokretnim rukama, nogama i prstima.
Pokretni udovi za igru i izlaganje – Minifigura Hulka stane u otvor kokpita potpuno pokretnog oklopa, kojeg se lako prilagođava za beskrajnu akciju igre i izlaganja. Ova ručno izrađena igračka za sastavljanje i igru je svestrani rođendanski, blagdanski ili bilo kakav poklon za djecu u dobi od 6 godina i više. Ova prenosiva igračka visoka je preko 12 cm, tako da je djeca mogu povesti sa sobom gdje god idu.
Interaktivno digitalno sastavljanje – LEGO Builder aplikacija ima intuitivne alate za zumiranje i rotiranje koji omogućuju djeci da vizualiziraju svoj model dok ga grade.
Garantirana kvaliteta – LEGO dijelovi zadovoljavaju stroge standarde kvalitete industrije kako bi se osiguralo da su konzistentni, kompatibilni i glatko se povezuju svaki put.
Sigurnost zajamčena – LEGO dijelovi se ispituju i analiziraju kako bi se osiguralo da zadovoljavaju rigorozne globalne sigurnosne standarde.

Značajke

  • LEGO Marvel Hulkov Mehanički Oklop – epska akcija za djecu!
  • Pokretni oklop s LEGO minifiguricom Hulka.
  • Beskrajna akcija i izlaganje s moćnim borbenim strojem.
  • Prijenosna igračka za djecu u dobi od 6 godina i više.
  • Interaktivno sastavljanje sa LEGO Builder aplikacijom.
  • Sigurni LEGO dijelovi s vrhunskom kvalitetom i zabavom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.