Lego Iron Man Hulkbuster Protiv Thanosa 76263

60,35 KM

“Neka vaše dijete postane pravi superheroj i upusti se u epske bitke iz Marvel svijeta s LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos setom – nevjerojatna akcija koju ne smijete propustiti!.

Na zalihi

Lego Iron Man Hulkbuster Protiv Thanosa 76263 60,35 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ponovno oživite akciju iz Marvel studija i donesite mali komadić magije iz svemira Avengersa u ruke vašeg mališana s LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos (76263) setom! Ovaj nevjerojatni set je idealan za djecu u dobi od 4 godine i više, koji mogu uploviti u epske bitke između svemirskog junaka Iron Mana i superzlikovca Thanosa.

S ovim setom, vaše dijete može stvoriti i igrati se s ikoničnim likovima iz Marvel svijeta. Sastavljanje seta je jednostavno, s potpunim modelom i likom u svakoj vrećici kockica, koje djeca mogu sastaviti i odmah se početi igrati. Uz slikovnu priču koja služi kao vodič za sastavljanje i igru, te dvije početne kockice koje olakšavaju izgradnju, djeca će se lako snaći i biti spremna za akciju.

Hulkbuster meh je potpuno pokretan i uključuje sjedalo za minijaturnog Iron Mana, dok se na letjelici nalazi pištolj koji puca diskovima i sjedalo za minijaturnog Thanosa. Set je kompatibilan s drugim LEGO setovima, što omogućuje neograničenu kreativnu igru i nadogradnju.

Ovo je idealan poklon za djecu stariju od 4 godine, bilo da je riječ o rođendanu, Božiću ili nekom drugom posebnom trenutku. Set uključuje početne kockice i jednostavne korake izgradnje koji podržavaju razvojne vještine djeteta.

Osim igre, ovaj set također pruža mogućnost za digitalnu zabavu. Korištenjem zabavne i intuitivne LEGO Builder aplikacije, djeca mogu zumirati, rotirati setove u 3D i pratiti svoj napredak.

Ovaj put neka vaše dijete postane dio Marvel svijeta i upusti se u uzbudljive avanture Iron Mana i Thanosa. S LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos (76263) setom, mašta i igra nikad ne prestaju!

Značajke

  • Akcija iz Marvel studija u LEGO® setu za djecu.
  • Sastavljanje i igra s Iron Manom i Thanosom.
  • Pokretni Hulkbuster meh i letjelica s pištoljem.
  • Kompatibilno s drugim LEGO setovima za kreativnu igru.
  • Idealno za djecu stariju od 4 godine.
  • Mogućnost digitalne zabave s LEGO Builder aplikacijom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.