Lego Električno Sportsko Auto 60383

21,90 KM

Ispunite dječje snove s LEGO City Electric Sports Car – nevjerojatno iskustvo zabave i maštovite igre!

Na zalihi

Lego Električno Sportsko Auto 60383 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ako imate djecu koja vole igračke automobila, LEGO City Electric Sports Car 60383 će ih oduševiti! Ovaj set sadrži futuristički dizajn s neon-žutim detaljima, cool kotače i veliki stražnji spojler. Uz to, tu je i igračka punionica i minifigurica vozača za zabavnu ulogu igre.

LEGO City Electric Sports Car dolazi s jednostavnim slikovnim vodičem za izgradnju i LEGO Builder aplikacijom – digitalnim alatom za izgradnju koji omogućuje djeci da vizualiziraju završeni model iz svih kutova dok ga grade.

Djeca odrastaju okružena nevjerojatnim vozilima i strojevima, a s LEGO City Great Vehicles setovima mogu ih istražiti izbliza, uz realistične modele i zabavne likove koji potiču otvorenu maštovitu igru.

Ovo je savršen poklon za sve prigode – bilo da je to praznik, rođendan ili bilo koji drugi dan. Namijenjen je dječacima i djevojčicama od 5 godina pa naviše.

LEGO City Electric Sports Car mjeri preko 4 cm visine, 12 cm duljine i 5 cm širine. Ovaj set ne zahtijeva upotrebu baterija, već je pokretan isključivo dječjom maštom.

Uz set dolazi i tiskani vodič za izgradnju, a također se može koristiti i LEGO Builder aplikacija na pametnim telefonima i tabletima, koja omogućuje zumiranje, rotiranje i pregledavanje modela iz svih kutova dok ga djeca grade.

LEGO City setovi pomažu djeci razvijati samopouzdanje i ključne životne vještine kroz izgradnju i igru. LEGO komponente su visokokvalitetne i zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi osigurale dosljednost, kompatibilnost i zabavu pri izgradnji.

Sigurnost je najvažnija, zato se LEGO kocke i dijelovi ispituju na padove, zagrijavanje, drobljenje, savijanje i analizu kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Ukratko, LEGO City Electric Sports Car je savršena igračka za sve male entuzijaste automobila. Ovaj set ne samo da pruža sate zabave i kreativnosti, već i potiče razvoj važnih vještina kod djece.

Značajke

  • Set sadrži futuristički dizajn s neon-žutim detaljima i cool kotačima.
  • Uključuje punionicu i minifiguricu vozača za interaktivnu igru.
  • Djeci omogućuje da vizualiziraju završeni model iz svih kutova.
  • Potiče otvorenu maštovitu igru i istraživanje vozila.
  • Savršen poklon za djecu od 5 godina pa naviše.
  • Razvija samopouzdanje i ključne životne vještine kod djece.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.