Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Sky World

42,35 KM

Osigurajte udobnost, sigurnost i veselje svog mališana uz Klups Podlogu Za Presvlačenje Sky World!

Na zalihi

Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Sky World 42,35 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Klups Podloga Za Presvlačenje je neophodan dio svake bebi opreme. Ova podloga je savršena za presvlačenje i oblačenje vaše bebe, pružajući udobnost i sigurnost tokom ovih svakodnevnih aktivnosti.

S dimenzijama 70 x 47,5 cm, ova meka podloga je idealna za postavljanje na komodu ili bilo koju drugu površinu na kojoj želite presvlačiti vašu bebu. Izrađena je od visokokvalitetnog i mekanog materijala te pruža nježnost i zaštitu kože vaše bebe.

Dizajnirana je u veselim bojama s uzorkom automobila, što sigurno privlači pažnju vaše bebe i zabavlja je za vrijeme mijenjanja pelene ili oblačenja. Vaša beba će uživati promatrajući uzorke i sanjati o vožnji u svijetu automobila.

Podloga ima visoke rubove koji pružaju dodatnu sigurnost, omogućavajući bebi da ostane na sredini podloge tijekom presvlačenja. To je osobito važno kada vaša beba počne okretati se i pomicati.

Klups Podloga Za Presvlačenje  nije samo praktična, već i izuzetno funkcionalna. Možete je jednostavno presaviti i ponijeti sa sobom kad putujete ili posjećujete prijatelje. Također je jednostavna za čišćenje, što je uvijek važno kad imate bebu.

Nabavite Klups Podlogu Za Presvlačenje i osigurajte udobnost, sigurnost i zabavu za vašu bebu tijekom presvlačenja i oblačenja. Uz ovu podlogu, svaki trenutak s vašom bebom bit će poseban i ugodan.

Značajke

  • Podloga za presvlačenje za udobnost i sigurnost bebe
  • Dimenzije 70 x 47,5 cm, idealno za komodu
  • Mekan i visokokvalitetan materijal za nježnost kože bebe
  • Veseli dizajn s uzorkom automobila za zabavu bebe
  • Visoki rubovi pružaju sigurnost kod pomicanja bebe
  • Preklopiva i jednostavna za čišćenje, pogodna za putovanja