Jabadabado Drvena Guralica Plava

129,90 KM

Dajte svom djetetu najslađu drvenu guralicu i gledajte kako se zabavlja, uči i razvija svoje motoričke vještine!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Naša nova slatka drvena guralica je zabavna igračka koja pomaže tvojem djetetu da samo nauči hodati. Također je zabavno igrati se s njom jer ima puno zanimljivih aktivnosti na prednjoj strani. Guralica je kombinirana s raznim aktivnostima koje pomažu djetetu da razvija osjetila i motoričke vještine. Ova guralica ne samo da potiče dijete da nauči hodati, već im pomaže razviti ravnotežu i fine motoričke vještine. Sada se otvara potpuno novi svijet za tvoje dijete koje može hodati kao nikad prije. Kotači guralice posebno su dizajnirani da ne ostavljaju tragove na podu. Postoji mali okvir s lopticama koje dijete može okretati i povlačiti naprijed i natrag. Kvadratna kocka s različitim životinjskim motivima sa svih strana omogućuje djetetu da miješa smiješne likove, 3 zupčanika i 6 šarenih zvijezda  u veselim bojama koje može okretati.  Guralica ima čvrste drvene kotače s gumiranim rubovima za nježno vožnju po svim podovima. Guralica ima ručno oslikane detalje za finije izraze. Na stražnjoj strani guralice nalazi se kutija u koju možeš staviti sve svoje omiljene igračke.

Ova slatka drvena guralica nije samo igračka, već i alat za razvoj tvog djeteta. Pruža mu priliku da istražuje, uči i razvija svoje motoričke vještine dok se zabavlja. Njeni kotači savršeno klize po podu, bez ostavljanja tragova, čineći je idealnom za upotrebu unutar kuće. S raznim aktivnostima poput okretanja loptica, zupčanika i zvijezda, tvoje dijete će biti zauzeto i oduševljeno.

Osim što potiče razvoj motoričkih vještina, ova guralica također pruža mogućnost za kreativno izražavanje. Dijete može miješati smiješne likove na kocki i stvarati svoje priče i igre. Ručno oslikani detalji na guralici dodaju poseban šarm i estetsku vrijednost.

Ali ova guralica nije samo zabavna igračka, već i alat za razvoj ravnoteže i fine motorike. Tvoje dijete će naučiti hodati stabilno i sigurno, razvijajući samopouzdanje i neovisnost. Uz ovu guralicu, tvoje dijete ulazi u sasvim novi svijet mogućnosti i avantura.

Neka tvoje dijete otkrije čaroliju hodanja s našom slatkom drvenom guralicom. Ne samo da će se zabaviti, već će i razviti svoje vještine i sposobnosti. Igrajte se, učite i rastite zajedno s ovom sjajnom igračkom koja je više od obične guralice.

Značajke

  • Slatka drvena guralica za djecu s raznim aktivnostima
  • Potiče razvoj motoričkih vještina i ravnoteže
  • Kotači dizajnirani da ne ostavljaju tragove po podu
  • Zabavna i edukativna igračka za istraživanje i učenje
  • Kreativno izražavanje kroz miješanje smiješnih likova
  • Ručno oslikani detalji i kutija za spremanje igračaka

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.