I’m Genius Dino Stem Velociraptor

31,45 KM

Oživi dino avanturu s “Učini sam Dino Velociraptor + Puzzle” – konstrukcija, igra i učenje u jednom paketu!

Na zalihi

I'm Genius Dino Stem Velociraptor 31,45 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Iskoristi svoju dječju maštu i kreativnost uz proizvod “Učini sam Dino Velociraptor + Puzzle”! Ova inovativna konstrukcijska igra koristi STEM metodu učenja kako bi olakšala razumijevanje različitih područja djeci, pomažući im da uspostave veze između njih. Uživaj satima zabave dok sastavljaš svog vlastitog pokretnog Triceratopsa od elemenata koji su uključeni u paket.

Sigurnost je na prvom mjestu – svi dijelovi, uključujući i odvijač, izrađeni su od sigurne plastike koja je prikladna za djecu. Možeš biti siguran/na da će tvoje dijete sigurno uživati u igri.

Ali ova konstrukcijska igra ne nudi samo sastavljanje! U kutiji se nalaze i fantastične slagalice originalnog oblika koje će dodatno potaknuti razvoj tvoga djeteta. Slagalice će ga izazvati i potaknuti na razmišljanje, dok će istovremeno vježbati koncentraciju i motoričke vještine.

Neka tvoje dijete istražuje svijet dinosaura dok gradi svog vlastitog Dino Velociraptora. Zahvaljujući kotačićima ispod šapa, ovaj dinosaur može se kretati i oživjeti igru.

Naravno, nije samo zabava u pitanju. Ova konstrukcijska igra pruža djetetu nevjerojatnu priliku za učenje. Kroz sastavljanje, djeca će razvijati vještine rješavanja problema, poduzetnički duh i kreativnost. Možeš biti siguran/na da će se tvoje dijete zabaviti i istovremeno razvijati svoje vještine.

Naruči danas i vidi kako tvoje dijete uživa u ovoj inovativnoj konstrukcijskoj igri. Prihvati moć STEM metode učenja i potakni razvoj svoga djeteta na najbolji mogući način!

Značajke

  • Konstrukcijska igra + slagalice inspirirane dinosaurima za djecu
  • Sigurna plastika, prikladna za djecu
  • Razvija koncentraciju, motoričke vještine i kreativnost
  • Pokretni Dino Velociraptor za satove zabave
  • STEM metoda učenja za razumijevanje i povezivanje područja
  • Potiče razvoj vještina rješavanja problema i poduzetničkog duha

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.