Fresk Swallow Termos Boca 350ml

44,95 KM

Neka tvoj napitak ostane savršeno svjež – Upusti se u avanturu s prekrasnom Fresk Swallow termos bocom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Fresk Swallow 350 ml termos boca je savršen spoj praktičnosti, udobnosti i nenadmašnog dizajna!

Uz Fresk Swallow termos bocu od neuništivog dvostrukog čeličnog zida, tvoj napitak će ostati topao ili hladan čak do 12 sati. Nema više brige o tome hoće li tvoja kava postati hladna ili tvoja osvježavajuća limunada se ugrijati tijekom sunčanog dana.

Ali to nije sve! Fresk Swallow termos dolazi s dva poklopca – jednim od nehrđajućeg čelika i jednim sportskim poklopcem s praktičnom slamkom. Sada možeš uživati u svom omiljenom napitku na lagan i praktičan način, baš kao i sportaši na terenu. Ali to nije sve – dobivaš i četkicu za čišćenje slamke! Nikad nećeš morati brinuti o higijeni jer Fresk misli na sve.

A sada zamisli ovu prekrasnu termos bocu – bogate ljubičaste boje s dizajnom lastavice. To je prava poslastica za oči! Svaki put kad izvučeš svoju Fresk Swallow termos bocu iz torbe ili ruksaka, privući ćeš pažnju svih oko sebe. Svi će se pitati gdje si nabavio ovakav zapanjujući i jedinstveni komad.

Ali ne samo da je ova boca udobna i privlačna, već ti pruža i osjećaj sigurnosti. Bez obzira jesi li na putu, na poslu ili na izletu, možeš biti siguran da će tvoj napitak uvijek biti na pravoj temperaturi i spreman za tebe.

Osim što ova boca izgleda i osjeća se fantastično, ona ima i praktične karakteristike. S kapacitetom od 350 ml, može sadržavati dovoljno napitka za zadovoljenje tvojih potreba tijekom dana.

Značajke

  • Praktičan dizajn, neuništiv čelik, do 12 sati temperature.
  • Dva poklopca: jedan od čelika, jedan sa slamkom.
  • Prekrasan dizajn u ljubičastoj boji s lastavičjim repom.
  • Osjećaj sigurnosti, uvijek pravilna temperatura napitka.
  • Kapacitet od 350 ml, dovoljno za cijeli dan.
  • Naruči i kreni u avanturu s omiljenim napitkom.