Akcija!

Drvena Vatrogasna Stanica 199125

Original price was: 99,00 KM.Current price is: 59,90 KM.

-39%

Na zalihi

Drvena Vatrogasna Stanica 199125 99,00 KM Original price was: 99,00 KM.59,90 KMCurrent price is: 59,90 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Drvena vatrogasna postaja: Vatrogasna postaja na tri razine sadrži ured, sobu za odmor, helikopter s vlastitim sletištem, vatrogasno vozilo s parkirnim mjestom, dva vatrogasca, dva aparata za gašenje požara i više dodataka. Potrebno sklapanje od strane odrasle osobe.

ZABAVNA I EDUKATIVNA IGRAČKA: Bočne i prednje strane stanice na tri razine otvorene su za lak pristup svim područjima stanice i za ​​postavljanje namještaja. Otvoreni dizajn drvene vatrogasne postaje omogućuje da se igra više djece odjednom.

UČENJE UZ IGRANJE: Vatrogasna igra pružit će sate zabave s obitelji i prijateljima, nudi obilje zabave i maštovitu igru koja potiče djetetovu maštu i potiče kreativnost, motoriku i komunikaciju.
Visokokvalitetni i sigurni materijali: Izrađeni od prirodnog kvalitetnog drvenog materijala i završeni netoksičnim bojama koje su sigurne za djecu. Sve komponente su glatko polirane, zadovoljavaju američki standard za igračke, ASTM i CPSIA odobrene.

IZVRSTAN IZBOR POKLONA ZA VAŠU DJECU: Vatrogasna postaja izvrsna je edukativna igračka za djecu predškolske dobi od 3 i više godina. Realistična scena uvijek privlače djecu da se igraju s njom, ovo je najbolji rođendanski poklon.

EDUKATIVNA IGRAČKA: Naizgled jednostavna igračka, međutim, djeluje na različite podražaje učenja u dječjem mozgu, od motoričke koordinacije do vizualne percepcije i koncentracije, što je čini izvrsnim alatom za podučavanje u prvim godinama života.
še dijete: ova igra izvrsna je edukativna igračka za djecu od 3 godine naviše. Realistične scene uvijek privlače dječiju pozornost. Naizgled jednostavna igračka, međutim, djeluje na različite podražaje učenja u dječjem mozgu, od motoričke koordinacije do vizualne percepcije i koncentracije, što je čini izvrsnim alatom za podučavanje u prvim godinama života.