Dječji tobogan 2u1 229558

99,95 KM

Napravite svojoj djeci nezaboravno iskustvo s Toboganom 229558 i oslobodite se radosti i veselja!

Na zalihi

Dječji tobogan 2u1 229558 99,95 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tobogan 229558 je savršen dodatak vašem dvorištu koji će donijeti radost i veselje vašoj djeci. Ovaj tobogan je dizajniran s najvišim standardima sigurnosti i estetike, pružajući vašoj djeci nevjerojatno iskustvo svaki put kad se spuštaju niz njega.

Sa svojim elegantnim i modernim dizajnom, Tobogan 229558 će privlačiti pozornost kako djece, tako i odraslih. Uz njegovu izdržljivu konstrukciju i visokokvalitetne materijale, ovaj tobogan će trajati godinama i pružiti nebrojene sate zabave.

Dok se vaša djeca spuštaju niz tobogan, njihovi osmijesi će biti nevjerojatni. Svaki trenutak njihove euforije i sreće bit će nešto što ćete zauvijek pamtiti kao roditelj.

Certificirani HDPE materijal: Naš tobogan je izrađen od certificiranog HDPE materijala. Potpuno je netoksičan i neće utjecati na zdravlje bebe. Roditelji mogu bezbrižno kupiti ovaj set za igru u kući i vani.

Glatka i sigurna struktura: Stabilna i sigurna struktura prepuna je dizajna.  Glatka površina tobogana omogućuje djeci slobodnu i ugodnu igru.

Dječje igralište 2u1 : Osvježavajući stilski dizajn! Nježni i slatki samostojeći tobogan za malu djecu s  košarkaškim obručem. Ovaj set omogućuje djeci da u potpunosti oslobode svoju razigranu prirodu!

Dizajn novog oblika: Dajte svom djetetu novi i osvježavajući dar! Ovaj tobogan s temom auta iznimno je privlačan i potiče dječju znatiželju da istražuju svijet reprezentacije.

Najbolji dar za bebu : Ovaj tobogan se lako postavlja i čisti, što je nedvojbeno najbolji dar za djecu. Male bebe se ovdje mogu penjati i spuštati, igrati se loptom i uživati ​​u zabavi svog djetinjstva. Sve ove aktivnosti mogu pomoći vašem djetetu da razvije bolje mentalne i fizičke sposobnosti. Idealno za prostrane interijere, dvorišta ili vrtove.

Ali Tobogan 229558 nije samo zabava za djecu – on je i izvor obiteljske radosti. Možete se pridružiti svojoj djeci na toboganu i stvoriti nezaboravne trenutke koji će vam pružiti snažne veze i uspomene.

Nemojte čekati! Nabavite Tobogan 229558 danas i otkrijte koliko sreće i radosti možete donijeti u svoj dom. Iskoristite posebnu ponudu koja traje samo neko vrijeme i osigurajte si ovaj izvanredan proizvod. Vaša djeca će vam biti zahvalna, a vi ćete znati da ste im pružili najbolje.

Kupite Tobogan 229558 i darujte svojoj djeci dar koji će ih oduševiti i usrećiti.

Značajke

  • Tobogan 229558 – savršen dodatak za radost djece.
  • Elegantan i siguran dizajn za nevjerojatno iskustvo spuštanja.
  • Trajna konstrukcija visoke kvalitete za godine zabave.
  • Osmijesi djece koji će vas zauvijek dirnuti.
  • Tobogan 229558 – izvor obiteljskih veza i uspomena.
  • Iskoristite posebnu ponudu i osigurajte si ovaj izvanredan proizvod.
  • 35cm Š X 160cmD X 90cmV
  • Kapacitet težine 50kg i manje

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.