Carotina Baby Logic 3D – Proljetni Vrt

25,20 KM

Oduševite svoje dijete s Carotina Baby Logic 3D – Proljetnim Vrtom!

Na zalihi

Carotina Baby Logic 3D - Proljetni Vrt 25,20 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Carotina Baby Logic 3D – Proljetni Vrt je proizvod koji će oduševiti tvoje dijete edukativnom i zabavnom svrhom. Ova inovativna igra omogućuje tvom djetetu da samostalno klasificira i uči o životinjama, istovremeno vježbajući motoričke vještine i razvijajući sposobnost držanja.

Elementi igre izrađeni su od izdržljivog kartona koji će lako podnijeti igru s djecom. Svaka životinja ima odgovarajuće konveksne točke koje omogućuju djetetu jednostavno povezivanje i klasificiranje. Ova jednostavnost korištenja čini igru prikladnom čak i za najmlađe uzraste.

Uz Carotina Baby Logic 3D – Proljetni Vrt, tvoje dijete ne samo da će uživati u igri, već će naučiti o različitim životinjama i vježbati finu motoriku. Njihova maštovitost će biti poticana dok istražuju šarene i detaljne ilustracije životinja koje se mogu pronaći u proljetnom vrtu.

Ovaj proizvod ne samo da pruža zabavu, već i potiče razvoj tvog djeteta na mnogim razinama. Kroz igru, tvoje dijete će razviti sposobnosti kao što su koncentracija, logičko razmišljanje i motoričke vještine. Sa svakom povezanom točkom, bit će nagrađeni osjećajem postignuća i samopouzdanja.

Carotina Baby Logic 3D – Proljetni Vrt je savršen izbor za roditelje koji traže igru koja nije samo zabavna, već i edukativna. Neka tvoje dijete istražuje, uči i razvija se uz ovu inovativnu igru koja će podnijeti njihovu radoznalost i igre.

Značajke

  • Edukativna i zabavna igra za djecu.
  • Razvija motoričke vještine i sposobnost držanja.
  • Izrađena od izdržljivog kartona.
  • Pomaže u učenju o životinjama i finoj motorici.
  • Potiče koncentraciju, logičko razmišljanje i samopouzdanje.
  • Inovativna igra koja podnosi radoznalost i igru djece.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.