Akcija!

Broondo ALIST 3u1 Dječja Kolica Silver Grey

499,00 KM

-63%

Broondo ALIST 3u1 dječja kolica pružaju sigurnu vožnju za vaše dijete.

Broondo ALIST 3u1 Dječja Kolica Silver Grey 1.350,00 KM 499,00 KM

Broondo ALIST 3u1 Dječja Kolica su odličan izbor za sve roditelje koji žele kvalitetna, sigurna i udobna kolica za svoje dijete. Kolica su izrađena od aluminijskog okvira što ih čini izdržljivim i laganim za upravljanje. Prednji branik se lako uklanja i olakšava pristup djetetu u kolicima, a povezani kočioni sustav pruža sigurnost tijekom vožnje.

Prednji i stražnji kotači s ovjesom osiguravaju glatku vožnju, što će vašem djetetu pružiti ugodno iskustvo. Visoki položaj sjedala štiti bebu od ispušnih plinova automobila, što je posebno važno u gradskim područjima.

Sjedalo se može sklopiti, što kolica čini kompaktnijima i olakšava njihovo pohranjivanje u manje prostore. Također, sjedalo se može okrenuti u smjeru vožnje ili u smjeru roditelja, što omogućuje održavanje kontakta s vašim djetetom dok ste u pokretu.

Pojas u 5 točaka osigurava sigurnost vašeg djeteta tijekom vožnje, a kolica se mogu koristiti od rođenja. Kvalitetna i sigurna autosjedalica je uključena u paket, što znači da možete koristiti kolica od prvog dana života vašeg djeteta.

Veliki prednji i stražnji kotači od kvalitetne gume osiguravaju stabilnost i otpornost na neravnine na cesti. Prednji kotači se mogu okretati ili biti fiksirani, što omogućuje lakše upravljanje kolima u različitim uvjetima.

Podesiv naslon za noge i podesiva ručka kolica pružaju udobnost i fleksibilnost za vaše dijete i vas. Kvalitetna, udobna i prozračna tkanina koja se može prati u perilici osigurava čistoću i higijenu kolica.

Broondo ALIST 3u1 Dječja Kolica zadovoljavaju standarde Europske unije i pružaju sigurnost i udobnost vašem djetetu. Kolica su jednostavna za sklapanje, što ih čini idealnim izborom za roditelje koji traže kvalitetan proizvod za svoje dijete. Kupite svoj primjerak danas i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji s vašim djetetom!

Značajke

  • Broondo ALIST su kvalitetna i sigurna dječja kolica.
  • Aluminijski okvir čini ih laganim za upravljanje.
  • Prednji branik se lako uklanja.
  • Mogu se koristiti od rođenja.
  • Autosjedalica je uključena u paket.
  • Kolica zadovoljavaju standarde Europske unije.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Siva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Broondo ALIST 3u1 Dječja Kolica Silver Grey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)