Bibs Try It Ivory Dude

37,95 KM

Razmazite svoju bebu s najkvalitetnijim dudama – BIBS Try It Ivory paket vam pruža sve što vam treba.

Na zalihi

Bibs Try It Ivory Dude 37,95 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

 • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
 • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
 • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
 • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS je sastavio paket koji je idealan za sve trudnice i roditelje koji žele isprobati sve mogućnosti i pronaći savršenu dudu za svoju bebu. U ovom paketu se nalaze sva 4 modela BIBS dude veličine 1, od 0-6 mjeseci.

Svaki model ima svoje karakteristike i materijal izrade. Colour duda je izrađena od kaučuk gume i ima okrugli sisač u obliku trešnje. De Lux duda također ima okrugli sisač u obliku trešnje, ali je izrađena od silikona. Supreme duda ima simetričan oblik sisača i također je izrađena od silikona. Couture duda ima anatomski oblik sisača i izrađena je od kaučuka.

Sve BIBS dude su bez PVC-a, BPA i ftalata. One su dizajnirane i proizvedene u Danskoj/EU te zadovoljavaju europski standard EN 1400+A2.

Važno je napomenuti da BIBS dude koje su izrađene od prirodnog materijala, poput gume drveta kaučuka, zahtijevaju poseban tretman. Korištenjem, duda se mijenja – postaje šira i veća, a boja se može promijeniti. Iz sigurnosnih razloga preporučuje se mijenjanje dude svake 4 sedmice kako bi se osigurala higijena i sigurnost djeteta. U suprotnom, dijete se može naviknuti na veću dudu i odbiti prihvatiti novu.

Da biste sterilizirali dude od kaučuka, potrebno je staviti ih u čistu zdjelu i preliti ključalom vodom. Ostavite da odstoje 5 minuta, a zatim ih ostavite da se osuše na čistom peškiru. Za djecu stariju od 3 mjeseca, preporučuje se pariti dude iznad ključale vode u cjediljci kako bi se spriječio ulazak vode kroz ventil duda.

Redovito čišćenje duda je ključno za održavanje higijene. Dude za bebe do 3 mjeseca treba čistiti svaki put kada padnu na pod, dok se duda za stariju djecu preporučuje isprati jednom dnevno ispod mlaza hladne vode, samo ako je pala na pod.

Nemojte prokuhavati BIBS dude, jer to može oštetiti materijal. Umjesto toga, slijedite upute za sterilizaciju i čišćenje kako biste osigurali higijenu i sigurnost duda.

BIBS Try It Ivory paket je savršen izbor za sve trudnice i roditelje koji žele pružiti svojoj bebi različite opcije i pronaći dudu koju će beba voljeti.

Značajke

 • BIBS Try It Ivory paket s 4 modele duda.
 • Dude su bez PVC-a, BPA i ftalata.
 • Dizajnirane i proizvedene u Danskoj/EU.
 • Dude od prirodnog materijala zahtijevaju poseban tretman.
 • Preporučuje se mijenjanje dude svake 4 sedmice.
 • Redovito čišćenje i sterilizacija za higijenu i sigurnost.