Bibs Dude Pale Butter Dusty Pink Veličina 2 120426

19,95 KM

Osmijeh i zadovoljstvo za tvoju bebu uz BIBS Pale Butter & Dusty Pink dudicu!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS Pale Butter & Dusty Pink Veličina 2 120426 – Prirodna Sreća za Tvoju Bebu!

Zamisli miran i opušten san Tvoje bebe, umirujuću atmosferu i trenutke neizmjerne sreće. Sada možeš ostvariti to uz BIBS Pale Butter & Dusty Pink dude. Ove predivne dude će postati neizostavni saputnici Tvog mališana jer, osim što će mu pomoći da lakše zaspi, one su i modni dodatak koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju.

Proizvedene u Danskoj od 100% prirodne gume, ove dude su sigurne i ugodne za Tvoju bebu. Oblikovane su tako da imitiraju majčinu bradavicu, BIBS dude će pomoći Tvom djetetu da se lakše navikne na njih. One su savitljive i omogućavaju Tvom djetetu da istisne zrak iz njih, pružajući im osjećaj sisanja na majčinim grudima. Zbog ovih karakteristika, BIBS dude su vrlo popularne i omiljene diljem svijeta.

Sigurnost i kvaliteta su naš prioritet. BIBS dude su testirane u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima kako bi se osigurala njihova sigurnost i kvaliteta. Materijali od kojih su napravljene su bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata, pružajući Ti mir i sigurnost prilikom korištenja.

Kada je u pitanju održavanje higijene, BIBS dude su vrlo jednostavne za čišćenje. Za djecu mlađu od 3 mjeseca, preporučuje se čišćenje dude svaki put kada padne na pod, dok je za stariju djecu dovoljno jednom dnevno isprati pod mlazom hladne vode.

Neka i Ti i Tvoja beba budete dio prirodne sreće uz BIBS Pale Butter & Dusty Pink dude. Ne čekaj! Uz ovaj proizvod, svaki dan će biti ispunjen osmijehom i zadovoljstvom.

Naruči danas i uživaj u miru i sreći s BIBS Pale Butter & Dusty Pink Veličina 2 120426!

Veličina 2 prikladna je uzrast od 6 do 18 mjeseci.

Značajke

  • Dizajnirane da pomognu djetetu da lakše zaspi
  • Izrađene od 100% prirodne gume
  • Oblikovane kao majčina bradavica za lakše prihvaćanje
  • Sigurne i kvalitetne, testirane u laboratorijima
  • Bez PVC-a, BPA-a i ftalata
  • Jednostavne za čišćenje, preporučuje se pranje svaki put kad padnu