Bibs Dude Pale Butter & Dusty Pink Veličina 1 110426

19,95 KM

Osvježite svaki trenutak s BIBS dudom Pale Butter & Dusty Pink – pružite svom mališanu neizmjernu sreću i zadovoljstvo!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Proizvod koji će donijeti neizmjernu sreću i zadovoljstvo tvom mališanu je BIBS dude Pale Butter & Dusty Pink u veličini 1 110426! Zamisli samo miran i opušten san tvoje bebe, uz umirujuću atmosferu i trenutke neizmjernog zadovoljstva.

Ove predivne dude su više od obične dječje cucle – one su modni dodatak koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju tvog mališana. Izrađene su od 100% prirodne gume, proizvedene u Danskoj, što osigurava sigurnost i udobnost za tvoju bebu.

Oblikovane su tako da imitiraju majčinu bradavicu, što pomaže tvom djetetu da se lakše navikne na njih. Duda su savitljiva i omogućavaju djetetu da istisne zrak iz nje, pružajući im osjećaj sisanja na majčinim grudima. Zbog ovih karakteristika, BIBS dude su vrlo popularne i omiljene diljem svijeta.

Sigurnost i kvaliteta su nam prioritet. BIBS dude su testirane u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima, što osigurava da su bez PVC-a, BPA-a i ftalata. Možeš biti siguran da će tvoja beba biti u sigurnim rukama prilikom korištenja ovih duda.

Održavanje higijene dude je vrlo jednostavno. Preporučuje se čišćenje dude svaki put kad padne na pod za djecu mlađu od 3 mjeseca, dok je za stariju djecu dovoljno jednom dnevno isprati pod mlazom hladne vode.

Neka i ti i tvoja beba budete dio prirodne sreće uz BIBS dude Pale Butter & Dusty Pink u veličini 1 110426. Ne čekaj! Uz ovaj proizvod, svaki dan će biti ispunjen osmijehom i zadovoljstvom.

Naruči danas i uživajte u miru i sreći uz BIBS dude Pale Butter & Dusty Pink veličina 1 110426!

Veličina 1 prikladna je za uzrast od 0 do 6 mjeseci.

Značajke

  • Modni dodatak za vašu bebu – BIBS dude Pale Butter & Dusty Pink.
  • Izrađene od 100% prirodne gume iz Danske.
  • Imitiraju majčinu bradavicu za lakše prihvaćanje.
  • Testirane i sigurne – bez PVC-a, BPA-a i ftalata.
  • Jednostavno održavanje – samo isperite hladnom vodom.
  • Naručite danas i donesite sreću svom mališanu.