Bibs Boheme Dude Pale Butter & Dusty Pink Size 1 230133

23,95 KM

Dajte svojoj bebi najbolji početak uz BIBS Boheme dudu – izrađenu od prirodnih materijala i dizajniranu za udobnost i zadovoljstvo!

Na zalihi

Bibs Boheme Dude Pale Butter & Dusty Pink Size 1 230133 23,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS Boheme Pale Butter & Dusty Pink veličina 1 duda je savršen izbor za sve roditelje koji žele pružiti svojoj bebi udobnost, stil i kvalitetu. Inspirirana modernim boho stilom, ova duda donosi svježinu i kreativnost u svakodnevni život malog djeteta.

Jedna od ključnih značajki ove dude je njen dizajn koji imitira majčinu bradavicu, čineći je najprirodnijom zamjenom za dojenje. Sisaljka u obliku trešnje omogućuje djetetu lakše prihvaćanje dude i navikavanje na nju. Osim toga, okvir dude je blago zaobljen prema van, smanjujući mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta.

BIBS Boheme duda izrađena je od prirodne kaučuk gume, koja je sigurna i bez PVC-a, BPA-a i ftalata. Okvir dude je od polipropilena sigurnog za hranu. Ova kombinacija materijala čini ovu dudu sigurnom i zdravom za vaše dijete.

Osim što je sigurna, BIBS Boheme duda je i funkcionalna. Dijete može istisnuti zrak iz nje, oponašajući prirodno sisanje dok je na majčinim grudima. Također, duda je savitljiva, prilagođavajući se djetetovim potrebama i omogućujući mu udobnost tijekom sisanja.

BIBS Boheme dude dolaze u prekrasnim bojama Pale Butter & Dusty Pink, koje će oduševiti čak i najzahtjevnije maleno dijete i njegove roditelje. Veličina 1 je prikladna za uzrast od 0-6 mjeseci, pružajući podršku za razvoj djetetovih čeljusti i zuba u ranoj dobi.

Dude su dizajnirane i proizvedene u Danskoj, što jamči visoku kvalitetu i poštivanje europskih standarda. S obzirom na to da se BIBS dude proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka, važno je napomenuti da se duda mijenja svaka 4 tjedna ili kad postane šira i tamnija. Ova mjera osigurava higijenu i sigurnost za vaše dijete.

Odlučite se za BIBS Boheme Pale Butter & Dusty Pink veličina 1 dudu i pružite svojoj bebi najbolje – udobnost, stil i kvalitetu. Uživajte u ovom jedinstvenom proizvodu koji će vam olakšati svakodnevne obaveze i pružiti vašem djetetu osjećaj sigurnosti i udobnosti.

Značajke

  • Udobnost, stil i kvaliteta za vašu bebu.
  • Dizajn koji imitira majčinu bradavicu.
  • Sigurna i zdrava od prirodnih materijala.
  • Funkcionalna i prilagodljiva djetetovim potrebama.
  • Prekrasne boje koje će oduševiti vašu bebu.
  • Visoka kvaliteta i poštivanje europskih standarda.