Bibs Baby Bottle Sleeve Small Blush 9412244

19,90 KM

Revolucionarna navlaka za bočicu koja će vam olakšati život kao roditelju – praktičnost i sigurnost u svakom pokretu!

Na zalihi

Bibs Baby Bottle Sleeve Small Blush 9412244 19,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS Baby Bottle Sleeve Small Blush 9412244 je savršen dodatak za roditelje koji žele praktičnost i sigurnost dok su u pokretu. Ova revolucionarna navlaka za bočicu omogućuje vam da lako nosite BIBS Baby Bottle bilo gdje.

Jednostavno je vidjeti razinu tekućine kroz otvor na navlaci, što je posebno korisno kada ste u žurbi i trebate znati koliko mlijeka ili formule je preostalo u bočici. S navlakom možete jednostavno pričvrstiti bočicu na kolica, krevet ili torbu zahvaljujući praktičnom remenu. Ne morate se brinuti o tome hoće li bočica pasti ili biti oštećena jer debeli materijal od neoprena štiti staklenu bočicu čak i ako je slučajno ispustite.

Ova navlaka savršeno odgovara svim BIBS Baby Bottle bočicama, tako da se ne morate brinuti o veličini ili obliku bočice koju koristite. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala od neoprena, koji je izdržljiv i jednostavan za održavanje.

Važno je napomenuti da trebate skinuti navlaku pri čišćenju bočice i pri ulijevanju kipuće vode u bočicu. Navlaka može uzrokovati nestabilnost bočice kada je postavljena na ravnu površinu, pa postoji rizik od prevrtanja.

Ova navlaka za bočicu nije samo praktičan dodatak za roditelje, već je i proizvod koji je etički proizveden. Prilikom razvoja naših proizvoda posebno vodimo računa o planeti i djeci koja će ga naslijediti.

Ova jedinstvena BIBS Baby Bottle Sleeve Small Blush 9412244 navlaka je sve što vam treba za putovanja ili svakodnevnu upotrebu. Pruža sigurnost, praktičnost i udobnost, uz dodir elegancije. Ne propustite priliku da olakšate svoj život kao roditelj uz ovu izvanrednu navlaku za bočicu.

Dimenzije: 8,8 cm (visina) / 5,9 cm (promjer)

Značajke

  • Praktična i sigurna navlaka za BIBS Baby Bottle bočice.
  • Vidljiva razina tekućine za brzo provjeravanje koliko je ostalo.
  • Jednostavno pričvršćivanje na kolica, krevet ili torbu.
  • Debeli materijal od neoprena pruža zaštitu od oštećenja.
  • Odgovara svim BIBS Baby Bottle bočicama.
  • Etički proizvedena, s fokusom na planetu i djecu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.