Auto na ljuljanje s balans daskom – 4u1

79,95 KM

Otkrijte čudesan svijet igre i mašte s autićem za ljuljanjem – nevjerojatna igračka koja razvija motoričke sposobnosti i donosi sate zabave i maštovitosti!

Na zalihi

Auto na ljuljanje s balans daskom - 4u1 79,95 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

4 načina za zabavu: Ovaj 4 u 1 simpatični autić za ljuljanje može se lako prebaciti  u  jurilicu ili na autić s ručkom za guranje. Također možete ovaj proizvod koristit kao balans bicikl s 4 kotača ili dasku za ravnotežu. Autić pruža zabavu u ljuljanju i vožnji za malu djecu različite dobi.

Dizajniran za malu djecu: Široko sjedalo s visokim naslonom i odvojivim osloncem za noge pružit će vašem mališanu udobno sjedenje i vožnju, a tu je i truba za dodatnu zabavu.

Fine motoričke vještine: Ova nadograđena klasična igračka pomaže mališanima da poboljšaju grube motoričke vještine, ravnotežu i koordinaciju, a istovremeno je nevjerojatna zabava. Mala djeca će pokrenuti gornje mišiće i učiti nove pokrete guranja, također će početi pamtiti kako pomicati tijelo da bi stvorili određeni način ritma.

Siguran za bebu: Autić za ljuljanje izrađen je od visokokvalitetnog materijala bez BPA i olova, glatko zaobljen s visokim naslonom sjedala i bočnom navlakom kako bi mali jahač bio sigurno na mjestu dok galopira u avanturu. Volan se lako drži i ne klizi.
Idealan dar za 1-3 godine: Tražite smislen poklon za svog mališana u tom slučaju ovo je idealna igračaka za vas.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.