Slikovnica – 100 zapanjujućih činjenica o dinosaurima

8,95 KM

Otkrijte fascinantne činjenice o dinosaurima koje će vas ostaviti bez daha.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zapanjujuće činjenice o dinosaurima odvest će vas na nevjerojatno putovanje kroz mezozojsko doba, kada su ovi izumrli divovi vladali Zemljom. U ovoj knjizi ispunjenoj naljepnicama, otkrijte fascinantne činjenice o dinosaurima koje će vas ostaviti bez daha.

Jeste li ikada razmišljali zašto danas nema dinosaurusa? Istraživanja su pokazala da je većina dinosaurusa izumrla prije otprilike 65 milijuna godina nakon što je asteroid udario Zemlju. Taj događaj je doveo do masovnog izumiranja, a dinosauri su jedna od najpoznatijih žrtava. Iako danas ne možemo vidjeti ove ogromne gmazove, možemo otkriti fascinantne detalje o njihovu životu i karakteristikama.

Jeste li znali da je najveći dinosaur bio argentinosaurus? Ovaj div bio je dug čak 30-40 metara i težio je oko 70 tona! To je otprilike kao 14 afričkih slonova zajedno! Zamislite takvu golemu životinju koja se kretala Zemljom.

A što je s perjem? Iako mnogi od nas povezuju perje s pticama, istina je da su neki dinosauri zapravo imali perje. Fosilni nalazi otkrili su dokaze o perju kod nekih vrsta dinosaura, a to nas navodi na zaključak da su možda izgledali poput velikih pahuljastih ptica. To je jedna od nevjerojatnih karakteristika koje su ovi drevni stvorovi imali.

Sada, uz Zapanjujuće činjenice o dinosaurima, imate priliku istražiti njihov svijet na sasvim nov način. Kombinirajte naljepnice s zabavnim činjenicama i uronite u uzbudljivu avanturu koja će vas nadahnuti i oduševiti. Ne samo da ćete se zabaviti, već ćete i mnogo naučiti o ovim čudesnim stvorenjima koja su dominirala Zemljom prije milijunima godina. Ne propustite ovu priliku da se zabavite, učite i otkrijete tajne drevnog svijeta dinosaurusa.

Značajke

  • Dinosauri su izumrli prije 65 milijuna godina nakon udara asteroida.
  • Najveći dinosaur bio je argentinosaurus, dug 30-40 metara.
  • Neki dinosauri su imali perje poput pahuljastih ptica.
  • Knjiga Zapanjujuće činjenice o dinosaurima je ispunjena naljepnicama.
  • Istražite svijet dinosaurusa na sasvim nov način.
  • Otkrijte tajne drevnog svijeta dinosaurusa kroz zabavu i učenje.