Uvijek na strani roditelja

Više od 29 godina stavljamo vaše zadovoljstvo na prvo mjesto! Svakodnevno se brinemo da vaš teško zarađeni novac trošite samo na najkvalitetnije proizvode. Kada želite najbolje za svoju obitelj – birate Bimaco.

Ovo proljeće, stvorite nezaboravne trenutke sa svojom djecom. Posjetite Bimaco i otkrijte našu proljetnu kolekciju proizvoda koja će vašem djetetu pružiti radost, zabavu i sigurnost tijekom igre na otvorenom. Idemo vani! Otkrijte Bimacovu proljetnu čaroliju.

Igračke za dvorište

Pogledaj ponudu

Tobogani i ljuljače

Pogledaj ponudu

BIMACO KLUB

Ključ za pametniju, povoljniju i sigurniju kupovinu!
Kao član Bimaco Cluba imate mogućnost zaraditi bodove na SVE svoje online narudžbe putem Bimaco Web Shopa i prvi pristupiti najnovijim proizvodima! Pretvorite bodove u besplatan novac za kupovinu, u svim Bimaco trgovinama!

Popularni proizvodi

Generacije zadovoljnih roditelja

Posebno smo ponosni kada čitamo komentare i poruke od zadovoljnih roditelja. Evo samo nekih od njih.

Kupila sam Broondo krevetić u vašoj radnji u Sarajevu. Ne samo da mi je osoblje odgovorilo na svako moje pitanje, nego sam na njihov prijedlog kupila ovaj krevetić umjesto jednoga koji je bio skuplji, zato što je Broondo krevetić više odgovarao mojim potrebama. Obožavam ga, a i moj sin isto! Hvala!

Marina S., 27, Sarajevo

Počeli smo kupovati u Bimacu prije 4 godine, kada se rodila naša prva kćer. Sada imamo drugu kćer kojoj je 11 mjeseci, i koristi sve što smo kupili za prvu! Nastavit ćemo kupovati kod vas i preporučivati vas!

Dino i Ela, 33 i 29, Mostar

Naručio sam online autosjedalicu i dobio sam je na kućnu adresu za 2 dana. Jako brza usluga i dobra korisnička podrška. Razgovarao sam sa korisničkom službom preko telefona jer sam trebao pomoć prilikom postavljanja sjedalice u auto. Sve je ispalo savršeno. Osjećam da je moj sin siguran i vozim bezbrižno!

Tarik, 33, Zenica

Bimaco blog

Express besplatna dostava

Za narudžbe veće od 70 KM u roku 24-48h

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

100% sigurno plaćanje

Platite karticom na rate ili gotovinom pri preuzimanjuCopyright © Bimaco 2024. Sva prava pridržana