Akcija!

Čarobene Vodene Perle-Uredi Svoju Torbu 20070095

Original price was: 15,00 KM.Current price is: 10,90 KM.

-27%

“Otkrijte magične trenutke stvaranja sa našim 2-u-1 setom – Oslobodite kreativnost vašeg djeteta i stvorite vlastitu personaliziranu torbu!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Čarobene Vodene Perle-Uredi Svoju Torbu 20070095
15,00 KM Original price was: 15,00 KM.10,90 KMCurrent price is: 10,90 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Otkrijte beskrajne mogućnosti našeg 2-u-1 seta Magičnih Vodenih Ljepljivih Perlica i stvorite personaliziranu torbu sa svojim djetetom koristeći ovu nevjerojatnu igračku.  Bez obzira jeste li sami ili s prijateljima, vaše dijete će imati sate zabave i kreativnosti.

Šarene perlice pomoći će vašem malom umjetniku da kreativno provodi vrijeme i razvija svoj izražaj i koordinaciju.

Perlice su napravljene od 100% prehrambenog EVA materijala i potpuno su netoksične i prikladne za djecu.

Ponudite svom djetetu nevjerojatno iskustvo stvaranja vlastite torbe s našim kreativnim setom. Neka mašta i kreativnost slobodno teku dok oblikuje prekrasne uzorke i dizajne s ovim posebnim igračkom.

Naš 2-u-1 set Magičnih Vodenih Ljepljivih Perlica pruža nevjerojatnu zabavu i kreativnost, bez obzira jeste li sami ili s prijateljima. Vaše dijete će biti zauzeto satima, razvijajući svoje umjetničke vještine, koordinaciju i izražavanje.

Perlice su izrađene od 100% prehrambenog EVA materijala, što znači da su potpuno sigurne i netoksične za djecu. Možete biti potpuno sigurni da je vaše dijete u sigurnim rukama dok stvara svoje remek-djelo.

Ovaj Kreativni Set Oboji Svoju Torbu također je odličan način za poticanje djetetove mašte i razvoj kreativnosti. Kroz igru s perlicama, vaše dijete će naučiti razmišljati izvan okvira i razviti svoje vještine dizajna i oblikovanja.

Neka vaše dijete izrazi svoju individualnost i stvori vlastiti stil s ovim čarobnim setom. Neka se njegovi najdraži likovi, boje i uzorci nađu na torbi koju je sam stvorio.

Ne morate se brinuti o sigurnosti, jer su perlice napravljene od 100% prehrambenog EVA materijala. Vaše dijete može slobodno istraživati i stvarati, bez brige o štetnim tvarima.

Naš Kreativni Set Oboji Svoju Torbu dolazi u veličini kutije od 10×15 inča, što znači da će to biti savršen projekt za vaše dijete. Može ga ponijeti sa sobom bilo gdje i uvijek imati svoju vlastitu personaliziranu torbu.

Dajte svom djetetu priliku da se izrazi i razvija svoju kreativnost s našim Kreativnim Setom Oboji Svoju Torbu 20070095. Neka otkrije čaroliju stvaranja i bude ponosan na svoje remek-djelo. Neka svijet vidi njegovu jedinstvenost kroz vlastitu personaliziranu torbu.

Nemojte propustiti ovu priliku da odvedete kreativnost svog djeteta na novu razinu. Neka se igra i stvaranje spoje u nevjerojatno iskustvo s našim Kreativnim Setom Oboji Svoju Torbu 20070095. Kupite ga danas i vidite kako se svijet vašeg djeteta oblikuje u prekrasne uzorke i boje.

Značajke

  • 2-u-1 set vodene magične perlice – beskrajna kreativnost i zabava.
  • Sigurne i netoksične perlice od prehrambenog EVA materijala.
  • Razvijajte umjetničke vještine i koordinaciju s šarenim perlicama.
  • Kreativni set za personalizirane torbe – maštajte i oblikujte uzorke.
  • Potaknite djetetovu maštu i kreativnost s ovim setom.