Kolica Cybex Eezy S Twist+ 2 Tpe B Stormy

959,00 KM

“Nikad više kompromisa – Cybex Eezy S Twist+ 2 TPE b stormy kolica pružaju vam udobnost, praktičnost i sigurnost u jednom.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kolica Cybex Eezy S Twist+ 2 Tpe B Stormy
959,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Eezy S Twist+ 2 TPE b stormy kolica su savršen izbor za roditelje koji žele udobno i sigurno putovati sa svojom malenom bebom. Ova kolica su dizajnirana s lakoćom i fleksibilnošću, pružajući vam nevjerojatnu praktičnost dok se krećete po gradu.

S 360° okretnim sjedalom i integriranim podnožjem, ova kolica omogućavaju bebi da se okrene prema naprijed ili prema vama jednostavnim pokretom ruke. Možete se jednostavno povezati s bebom i pružiti joj sigurnost i udobnost tijekom vožnje.

Jednostavno sklapanje jednom rukom olakšava vaše putovanje, čineći ga bezbolnim i praktičnim. Bez obzira jeste li u šetnji gradom ili putujete na odmor, ova kolica će biti vaš najbolji saveznik.

Veliki kotači i cjelokupna suspenzija osiguravaju glatku vožnju čak i po neravnim površinama. Kamenite ulice i neasfaltirane staze neće biti prepreka za ova izvanredna kolica. Vaša beba će uživati u mirnom snu, a vi ćete biti opušteni i sretni znajući da je ona udobna i sigurna.

Cybex Eezy S Twist+ 2 TPE b stormy kolica su također kompatibilna s Cot S i Cocoon S, pružajući vam još više mogućnosti putovanja. Možete se opustiti znajući da imate sve što vam treba za udobno putovanje sa vašom bebom.

Ova kolica su lagana i kompaktna, savršena za putovanje. Teže samo 8,6 kg i mogu se jednostavno složiti. Možete ih spremiti čak i u najmanji prostor.

Uz kolica dolaze sjedalo i košarica za kupovinu, pružajući vam dodatni prostor i praktičnost.

Cybex Eezy S Twist+ 2 TPE b stormy kolica su vaša najbolja investicija za udobno putovanje sa vašom bebom. Ova kolica će vam pružiti praktičnost, fleksibilnost i udobnost, dok će vaša beba uživati u sigurnosti i udobnosti. Ne čekajte više, nabavite svoj par kolica i započnite nevjerojatno putovanje sa vašom malom srećom!

Značajke

  • Kolica za udobno putovanje sa sigurnošću i praktičnošću
  • 360° okretno sjedalo s integriranim podnožjem
  • Jednostavno sklapanje jednom rukom
  • Glatka vožnja po svim površinama
  • Kompatibilna s Cot S i Cocoon S
  • Lagana, kompaktna i praktična