Zvečka i Glodalica Žaba

2,95 KM

Zabava u bojama: Zvečka i glodalica žaba sa silikonskim dizajnom za bezbroj sretnih trenutaka!

Na zalihi

Zvečka i Glodalica Žaba 2,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zvečka s grickalicom u obliku slatke žabice je savršen izbor za tvoje dijete! Ova čarobna igračka je dizajnirana s posebnom pažnjom prema sigurnosti i razvoju tvog mališana. Svojim šarenim bojama i zanimljivim oblikom, ova zvečka sigurno će privući pažnju tvog djeteta i potaknuti njegovu znatiželju.

Ono što je posebno važno jest da je ova zvečka napravljena od sigurnog, fleksibilnog silikona bez toksičnog bisfenola A (bez BPA). To znači da je potpuno sigurna za bebe i neće štetiti njihovu zdravlju.

Zvečka se sastoji od prozirne ručke u kojoj se nalaze šarene, male loptice. Ove loptice su ne samo zabavne za gledanje, već i potiču djetetovu motoriku. Igračka će pomoći tvom djetetu da razvije svoje ruke i prste, jačajući stisak i poboljšavajući koordinaciju oko-ruka.

Tvoja beba sigurno će uživati u ovoj laganoj i praktičnoj igrački. Nema oštrih rubova ili opasnih dijelova, pa je sigurna za upotrebu od samog početka djetetova života. Igraj se s njom zajedno i stvori poseban trenutak povezanosti i zabave.

Ova zvečka je savršen poklon za novorođenče ili kao dobrodošlica za bebu kod kuće. Sa svojim živim bojama i privlačnim dizajnom, ova igračka sigurno će oduševiti tvoje dijete i pružiti mu sate zabave i istraživanja. Ne čekaj više, nabavi zvečku s grickalicom u obliku žabei vidi kako tvoje dijete raste i uživa u njoj!

Značajke

  • Sigurna zvečka bez BPA za bebe i njihov razvoj.
  • Umirujuća glodalica za bebine desni pri nicanju zubića.
  • Šarene i male loptice za poticanje motorike bebe.
  • Sigurna i praktična igračka od samog rođenja.
  • Poseban trenutak povezanosti i zabave s djetetom.
  • Savršen poklon za novorođenče, sate zabave i istraživanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.