Zvečka i Glodalica Morski Konj

5,95 KM

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Zvečka i Glodalica Morski Konj 5,95 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Potpuni siguran materija: Ova igračaka zvečka za bebe izrađen je od vrhunskog materijala za hranu i bez BPA koji je u skladu sa standardima ASTM i CPSIA. Osigurava potpunu sigurnosti za djecu pri žvakanju i stavljanju igračke u usta za olakšavanje prilikom rasta zubića.

Učenje tijekom igre: igračaka za ranu edukaciju nudi razne načine i dovoljno “malih” stvari s kojima se mogu baviti, manipulirati i vježbati koristeći te fine motoričke vještine. Igračka ima jedinstven zvuk i izgled kako bi bebe bile zainteresirane i znatiželjne za igru. Vježbajte bebinu sposobnost koordinacije ruku i očiju u mozgu.

Izvrstan dar za bebe: Dječja zvečka i grickalica prikladna je za dojenčad i bebe od 0 mjeseci i više. Dovoljno mali da ga bebe mogu držati malim prstima. Vaše će dijete biti zainteresirano za hvatanje, trešenje i igranje s ovom zvečkom.