Kutija za igračke – Tigar

28,90 KM

Na zalihi

Kutija za igračke - Tigar 28,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Iznimno velika dječja kutija za pohranu s poklopcem: sklopiva torba za pohranu približne veličina: 62 x 37 x 38 cm . Kutija za igračke dovoljno je velika da u nju stavite lutke, lopte, modele igračaka, odjeću, jastuke, deke, plahte, jastučiće, posteljinu, slatkiše itd. Kada se ne koristi, sklapa se.

Ekološki dizajn: simpatična kutija za pohranu: zahvaljujući ojačanim stranama i vodootpornoj površini s proširivim uzorkom mogu se složiti. Lijepo sašivena kutija od netkanog kartona čvrsta je i izdržljiva te je prikladnija za djecu i obitelji. Neće se slučajno uhvatiti ili izgrebati poput drvenih ili plastičnih kutija za pohranu.

Višenamjenska: velika dječja kutija za pohranu s poklopcem idealna je za organiziranje knjiga, igračaka, slagalica, potrepština za kućne ljubimce, umjetnina, lego kocki, odjeće, obuće, deka, plahti itd. Ukrasne košare za pohranu savršene su za spavaće sobe, dnevne sobe, praonice rublja, spavaonice, dječje sobe, piknike i putovanja automobilom. Pristaje uz mnoge kućne stilove i održava vašu kuću urednom.

Edukacija i zabava: Ova slatka kutija za igračke nije samo dekorativna, već je i praktična. Može privući djecu da koriste kutiju za pohranu i razviti njihove organizacijske vještine i navike. Posao roditelja važan je faktor za odrastanje djece. Organizirajte se i igrajte se zajedno i uživajte u sretnom obiteljskom vremenu sa svojom djecom.