Torba Školska Super Girl Connect 000039203

49,90 KM

Osvoji školu s torbom Školska Super Girl Connect 000039203 – tvoj stil, tvoja snaga!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Torba Školska Super Girl Connect 000039203
49,90 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Opis proizvoda: Torba školska Super Girl Connect 000039203

Naša torba Školska Super Girl Connect 000039203 je savršen izbor za sve male superjunakinje koje žele biti primijećene u školi. Ova torba nije samo praktična za nošenje svih školskih potrepština, već će istaknuti individualnost i stil vašeg djeteta.

Kvaliteta materijala od kojeg je izrađena ova torba osigurava dugotrajnost i izdržljivost. Snažni šavovi i čvrst dizajn omogućuju torbi da izdrži sve svakodnevne izazove koje školsko okruženje može donijeti. Vaše dijete će se osjećati sigurno znajući da je njihova torba pouzdana i izdržljiva.

Torba Školska Super Girl Connect 000039203 također nudi puno prostora za organizaciju školskih materijala. S više različitih džepova i pregrada, vaše dijete će lako moći urediti svoje bilježnice, knjige, pribor za crtanje i sve ostalo što je potrebno za uspješno školovanje. Također, ova torba ima i poseban džep za prijenosno računalo ili tablet, što je savršeno za moderne školske aktivnosti.

Dizajn torbe Školska Super Girl Connect 000039203 je inspiriran popularnim strip junakinjama i superherojima. S privlačnim printom superjunakinja i svijetlim bojama, ova torba će sigurno privući pažnju i oduševiti vaše dijete. Vaša mala superjunakinja će se osjećati snažno i samopouzdano noseći ovu torbu.

Uz sve navedene karakteristike, torba Školska Super Girl Connect 000039203 dolazi s udobnim i podesivim remenom koji omogućuje lako prilagođavanje visine. To znači da torba može pravilno pristajati svakoj veličini djeteta, osiguravajući udobnost tijekom cijelog dana.

Ne čekajte više! Neka vaše dijete izrazi svoju individualnost i stil s torbom Školska Super Girl Connect 000039203. Kombinacija praktičnosti, izdržljivosti i atraktivnog dizajna čini ovu torbu savršenim izborom za sve male superjunakinje. Kupite je danas i osigurajte da vaše dijete započne školsku godinu s osmijehom i samopouzdanjem!

Značajke

  • Torba Školska Super Girl Connect 000039203 za superjunakinje.
  • Dugotrajna i izdržljiva snažnim šavovima.
  • Organizacija školskih materijala s puno prostora i pregrada.
  • Inspirirana popularnim strip junakinjama.
  • Udoban i podesiv remen za prilagodbu veličine.
  • Izražavanje individualnosti i stila za školsku godinu.