Top Model T-Shirt Dizajnerska Bojanka

23,90 KM

Stvorite svoj modni svijet pun boja i mašte uz Top Model majicu Dizajnersku Bojanku – kreativnost na visokoj razini!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Top Model majica Dizajnerska Bojanka je savršen izbor za male modne dizajnere i kreativne umove. Ova bojanka će pružiti nevjerojatno iskustvo bojanja i dizajniranja za djevojčice koje vole modu i žele izraziti svoju kreativnost na jedinstven i zabavan način.

Dizajnirana sa već prethodno otisnutim modelima i gornjim dijelovima za bojanje i dizajniranje, ova bojanka će potaknuti maštu i inspirirati male dizajnere da stvaraju vlastite modne kreacije. Uključuje i šablon koji im pomaže da kreiraju savršene oblike. Tu su i dva listića sa slatkim logotipima i motivima, kao i šareni predlošci za bojanje koji će poslužiti kao inspiracija za njihove dizajne.

Ova bojanka nije samo za bojanje, već i za dizajniranje i lijepjenje u kreativnom slobodnom vremenu. To je pravi izvor zabave i kreativnosti za djevojčice koje vole umjetnost i modu. Dimenzije bojanke su otprilike 24 x 24,7 x 1,3 cm, što je dovoljno kompaktno da se može ponijeti na putovanja ili koristiti kod kuće.

Uz pomoć ove bojanke, vaše dijete će moći izraziti svoj stil i kreativnost dok istovremeno razvija svoje vještine bojanja i dizajna. Neka postane mali modni dizajner i stvori svoje jedinstvene kreacije!

Nabavite Top Model majica Dizajnersku Bojanku i promatrajte kako vaše dijete raste u kreativnom izražavanju i uživa u svijetu mode i umjetnosti. Ne propustite ovu priliku da darujete svojoj mališanki nezaboravno iskustvo bojanja i dizajniranja!

Značajke

  • Savršena bojanka za male modne dizajnere i kreativne umove.
  • Potiče maštu i inspirira stvaranje vlastitih modnih kreacija.
  • Uključuje šablone i predloške za savršene oblike i inspirativne dizajne.
  • Igračka za zabavu i kreativnost kod kuće i na putovanjima.
  • Razvija vještine bojanja i dizajna dok izražava stil i kreativnost.
  • Prilika za nezaboravno iskustvo bojanja i dizajniranja za djevojčice.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.