Top Model Stand Up Kartonske Figure

22,65 KM

Oživite svoju maštu s kreativnim svijetom Top Modela – osjetite čaroliju boja i zabave!

Na zalihi

Top Model Stand Up Kartonske Figure 22,65 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljamo Vam Top Model Stand Up Kartonske Figure! S ovom knjigom za bojanje i projektiranje, možete stvoriti vlastiti svijet Top Modela. Knjiga sadrži kartonske figure koje se najprije bojaju, zatim izrezuju i koriste za igru. Dimenzije knjige su približno 21,5 x 16,5 x 1,7 cm, a opremljena je prstenastim uvezom koji omogućuje jednostavno listanje stranica.

Ova inovativna igračka potiče kreativnost i imaginaciju kod djece. Dok bojite figure, vaše dijete može izraziti svoju umjetničku stranu i stvoriti vlastite priče i avanture. Nakon što su figure obojene i izrezane, djeca će se zabaviti igrajući se s njima i stvarajući svoje vlastite Top Model svjetove.

Top Model Stand Up Kartonske Figure je savršen dar za sve male ljubitelje Top Modela i kreativne igre. Neka djeca puste svoju maštu na volju i stvore nevjerojatne priče s ovom zabavnom igračkom koja će ih oduševiti i zabaviti satima.

Ne propustite priliku da svoje dijete darujete ovim sjajnim proizvodom! Uz Top Model Stand Up Kartonske Figure, vaše dijete će se osjećati kao pravi umjetnik i istovremeno se zabavljati. Kupite svoj primjerak danas i dopustite djetetu da stvori svoj fantastičan svijet Top Modela!