Top Model Mobile Magični Markeri

21,95 KM

Otkrijte čaroliju slikanja s Top Model Mobile Magičnim Markerima – Stvorite umjetnička čuda koja će ostaviti sve bez daha!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Top Model Mobile Magični Markeri

Otkrijte čaroliju slikanja sa Top Model Mobile Magičnim Markerima! Ovi nevjerojatni markeri omogućuju vam da stvorite umjetnička remek-djela koja mijenjaju ton, baš kao pravi čarobni trikovi.

Svaka olovka u ovom setu ima dva posebna vrha – vrh kista u boji i Magic vrh. Vrh kista omogućava vam precizno crtanje linija različitih debljina, od 0,5 do 2 mm. No, tu dolazi i čarolija! Magic vrh će promijeniti ton prethodno obojene boje ako ga prelakirate preko nje. Zamislite, vaša umjetnička djela pretvatat će se u prava čuda!

Set sadrži čak 18 markera u raznim bojama, tako da imate neograničene mogućnosti za stvaranje. Bilo da želite crtati sa finim detaljima ili šarenim miksom boja, ovaj set će zadovoljiti sve vaše kreativne potrebe.

Top Model Mobile Magični Markeri su savršeni za djecu stariju od 6 godina, ali i za sve one koji vole umjetnost i kreativno izražavanje. Ovi markeri poticat će maštu i kreativnost djece, dok će odraslima pružiti priliku za opuštanje i uživanje u stvaranju.

Ne gubite vrijeme, dodajte ovaj nevjerojatan set u košaricu i otvorite vrata čarobnog svijeta slikanja. Stvorite umjetnička djela koja će ostaviti sve bez daha i uživajte u svojoj kreativnosti. Sjajna zabava za cijelu obitelj!

Naručite Top Model Mobile Magične Markere već danas i doživite čaroliju slikanja koja će vas oduševiti!

Značajke

  • Otkrijte čaroliju slikanja s Top Model Mobile Magičnim Markerima!
  • Stvorite umjetnička remek-djela koja mijenjaju ton.
  • Svaka olovka ima vrh kista i Magic vrh.
  • Magic vrh mijenja ton prethodno obojene boje.
  • Set sadrži 18 markera u raznim bojama.
  • Savršno za djecu i sve ljubitelje umjetnosti i kreativnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.