Akcija!

Top Model Gumica Za Brisanje

Original price was: 4,95 KM.Current price is: 4,50 KM.

-9%

Neka tvoj rad zasja uz Top Model Gumicu za brisanje – savršen spoj praktičnosti i šarma!

Na zalihi

Top Model Gumica Za Brisanje 4,95 KM Original price was: 4,95 KM.4,50 KMCurrent price is: 4,50 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Top model Gumička za brisanje – Savršen spoj praktičnosti i šarma!

Dimenzije ove fantastične gumice su 11,5 x 2,3 x 1,8 cm, a dostupna je u dvije predivne boje – plavoj i rozoj. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, lako će se uklopiti u tvoju školsku torbu, radni stol ili ruksak, uvijek spremna za akciju!

Cijena je zaista pristupačna i vrijedi za jednu gumicu, a uz to, sigurno će te oduševiti njezina trajnost i učinkovitost. Nema više razmazanih tragova olovke na papiru ili nepoželjnih nečistoća – ova gumička će u trenu izbrisati sve tvoje greške i ostaviti te s besprijekorno čistim radom.

Budi sigurna da ova gumica neće razočarati svojim performansama. S posebno dizajniranim materijalom, njezino brisanje je glatko i precizno. Nećeš gubiti vrijeme i živce brisanjem iste greške iznova i iznova. Sada možeš brzo i jednostavno ispraviti bilo kakvu pogrešku i nastaviti s radom bez prekida.

Ali ova gumica je više od samo praktičnih koristi. Ona je i modni dodatak koji će ti donijeti dozu šarma i osobnosti. Bez obzira odabereš li ju u plavoj ili rozoj boji, bit ćeš u koraku s najnovijim trendovima. Svaki put kad je izvadiš iz torbe ili je koristiš pred svojim prijateljima, bit ćeš primijećena!

Ne čekaj više – nabavi svoju Top Model Gumicu za brisanje  danas i osiguraj si savršen alat za bezgrešno brisanje! Uvjerit ćeš se da je ova gumica neizostavan dio tvoje svakodnevne rutine.

Značajke

  • Gumica za brisanje s praktičnim dimenzijama i šarmantnim dizajnom
  • Dostupna u plavoj i rozoj boji
  • Trajna i efikasna
  • Glatko i precizno brisanje bez gubitka vremena
  • Modni dodatak koji privlači pažnju
  • Autentična i vrhunske kvalitete