Igraonica – tobogan s košarkaškim obručem 229577

199,95 KM

Osigurajte nevjerojatnu sreću i avanturu za vaše dijete s Toboganom 229577 – najbolja investicija u njihovu sreću!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet nevjerojatne zabave za vaše mališane! Tobogan 229577 je inovativan i siguran proizvod koji će pretvoriti bilo koji prostor u igralište puno smijeha, veselja i avanture. Ovaj čudesni tobogan donosi nevjerojatnu sreću i osmijeh na lica djece, stvarajući nezaboravne trenutke i uspomene.

Zamislite samo tu radost i uzbuđenje koje će vaše dijete doživjeti dok se spušta niz ovaj tobogan! Zahvaljujući pažljivo projektiranom dizajnu, Tobogan 229577 pruža potpunu sigurnost i stabilnost tijekom igre. Izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na habanje, ovaj tobogan čuva vaše dijete sigurnim i zadovoljnim.

Ali to nije sve! Tobogan 229577 dolazi s brojnim zanimljivim značajkama koje će vaše dijete obožavati.

Ovaj Tobogan 229577 je više od samo igračke – to je način da vaše dijete razvija motoričke sposobnosti, koordinaciju i samopouzdanje. Kroz igru na toboganu, vaše dijete će istraživati svijet oko sebe i stjecati nove vještine, donoseći radost i napredak u njegov ili njezin svakodnevni život.

Kupovina Tobogana 229577 je mudra investicija u sreću vašeg djeteta. Sada je pravo vrijeme da uzmete korak prema nevjerojatnoj zabavi i radosnim trenucima.

 

Opis:
5-u-1 igralište za malu djecu – dječji tobogan ima 5 područja aktivnosti, plus prostor za pohranu, uključujući stepenice, tobogan, područje za igranje skrivača.

UNUTARNJI TOBOGAN DVORAC U OBLIKU L – na dnu dječjeg tobogana nalazi se prostor za pohranu u koji se mogu pohraniti dječje igračke. Najbolje od svega je jedinstveni dizajn dvorca u obliku slova L, koji vašem mališanu pruža sate zabave, promičući aktivnu igru ​​i tjelovježbu.

SIGURNOSNI DIZAJN – Tobogan za malu djecu dizajniran je tako da ima 3 područja na toboganu; područje ubrzanja, područje usporavanja i tampon zona. Prostrano pred klizno područje osigurava siguran prolaz djece. Stepenice su dizajnirane s razumnom visinom za lako penjanje.

Paket uključuje:
Tobogan x1, Košarkaška lopta x1, Priručnik x1, i Obruč za košarku x1

Dizajniran sa čvrstom bazom i glatkom površinom, dječji tobogan za zatvorene prostore drži do 50kg kako bi se djeca mogla zabavljati i bezbrižno igrati.

Zatvorene stepenice su dizajnirane da spriječe pad djece, a dvostrukim rukohvatom pružaju dvostruku zaštitu djeci.

Lagan i jednostavan za premještanje, savršen za unutarnju ili vanjsku upotrebu s čvrstom i izdržljivom konstrukcijom. Također jednostavno sastavljanje, nije potreban alat.

Tobogan za malu djecu izrađen je od izdržljivih i sigurnih HDPE materijala bez mirisa, ASTM i CPSIA certifikata, dajući mališanima puni osjećaj sigurnosti.

Značajke

  • Inovativan i siguran tobogan za nezaboravnu zabavu djece.
  • Pruža potpunu sigurnost i stabilnost tijekom igre.
  • Izrađen od izdržljivih materijala otpornih na habanje.
  • Razvija motoričke sposobnosti, koordinaciju i samopouzdanje djeteta.
  • Posebna ponuda – osigurajte svoj Tobogan 229577 danas!
  • Dimenzija: 182cm”x 220cm” x 106cm