Akcija!

Dječji tobogan 5u1 229562

Original price was: 199,00 KM.Current price is: 129,95 KM.

-35%

Napravite svojoj djeci nezaboravno iskustvo s Toboganom 229562 i oslobodite se radosti i veselja!

Na zalihi

Dječji tobogan 5u1 229562 199,00 KM Original price was: 199,00 KM.129,95 KMCurrent price is: 129,95 KM.
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tobogan 229562 je savršen dodatak vašem dvorištu koji će donijeti radost i veselje vašoj djeci. Ovaj tobogan je dizajniran s najvišim standardima sigurnosti i estetike, pružajući vašoj djeci nevjerojatno iskustvo svaki put kad se spuštaju niz njega.

Sa svojim elegantnim i modernim dizajnom, Tobogan 229562 će privlačiti pozornost kako djece, tako i odraslih. Uz njegovu izdržljivu konstrukciju i visokokvalitetne materijale, ovaj tobogan će trajati godinama i pružiti nebrojene sate zabave.

Dok se vaša djeca spuštaju niz tobogan, njihovi osmijesi će biti nevjerojatni. Svaki trenutak njihove euforije i sreće bit će nešto što ćete zauvijek pamtiti kao roditelj.

Certificirani HDPE materijal: Naš tobogan je izrađen od certificiranog HDPE materijala. Potpuno je netoksičan i neće utjecati na zdravlje bebe. Roditelji mogu bezbrižno kupiti ovaj set za igru u kući i vani.

Glatka i sigurna struktura: Stabilna i sigurna struktura prepuna je dizajna. Uzorci penjalica ne samo da privlače dječju pozornost već i učinkovito sprječavaju klizanje. Glatka površina tobogana omogućuje djeci slobodnu i ugodnu igru. Struktura je dovoljno stabilna, a možete i ubrizgati vodu na dnu tobogana kako biste dodatno poboljšali stabilnost. Radi maksimalne sigurnosti djece tobogan je također pažljivo dizajniran kako bi spriječio da se djeca slučajno skliznu.

Dječje igralište 5-u1 : Osvježavajući stilski dizajn! Nježni i slatki samostojeći tobogan za malu djecu s 5 funkcionalnih dijelova: 1 tobogan, 1 košarkaški obruč, 1 teleskop. 2 golf rupe i 1 penjač. Ovaj set omogućuje djeci da u potpunosti oslobode svoju razigranu prirodu!

Dizajn novog oblika: Dajte svom djetetu novi i osvježavajući dar! Ovaj tobogan s temom svemirskog broda iznimno je privlačan i potiče dječju znatiželju da istražuju svijet reprezentacije.

Najbolji dar za bebu : Ovaj tobogan se lako postavlja i čisti, što je nedvojbeno najbolji dar za djecu. Male bebe se ovdje mogu penjati i spuštati, igrati se loptom, ljuljati i uživati ​​u zabavi svog djetinjstva. Sve ove aktivnosti mogu pomoći vašem djetetu da razvije bolje mentalne i fizičke sposobnosti. Idealno za prostrane interijere, dvorišta ili vrtove.

Ali Tobogan 229562 nije samo zabava za djecu – on je i izvor obiteljske radosti. Možete se pridružiti svojoj djeci na toboganu i stvoriti nezaboravne trenutke koji će vam pružiti snažne veze i uspomene.

Nemojte čekati! Nabavite Tobogan 229562 danas i otkrijte koliko sreće i radosti možete donijeti u svoj dom. Iskoristite posebnu ponudu koja traje samo neko vrijeme i osigurajte si ovaj izvanredan proizvod. Vaša djeca će vam biti zahvalna, a vi ćete znati da ste im pružili najbolje.

Kupite Tobogan 229562 i darujte svojoj djeci dar koji će ih oduševiti i usrećiti.

Značajke

  • Tobogan 229562 – savršen dodatak za radost djece.
  • 5 funkcionalnih dijelova: 1 tobogan, 1 košarkaški obruč, 1 teleskop. 2 golf rupe i 1 penjač
  • Elegantan i siguran dizajn za nevjerojatno iskustvo spuštanja.
  • Trajna konstrukcija visoke kvalitete za godine zabave.
  • Osmijesi djece koji će vas zauvijek dirnuti.
  • Tobogan 229562 – izvor obiteljskih veza i uspomena.
  • Iskoristite posebnu ponudu i osigurajte si ovaj izvanredan proizvod.
  • 71cm Š X 165cmD X 85cmV
  • Kapacitet težine 50kg i manje

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.