Igračka Tl Double Sided First Book Meaddays

34,60 KM

Igračka za bebu.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tiny Love dvostrana prva knjiga je knjiga ilustracija s dvostrukom fazom koja ima dvije strane različitih shema boja i različitih aktivnosti koje podržavaju razvoj beba u dvije različite faze. Jedna strana sadrži jednostavnu crno-bijelu shemu boja za poticanje vida od rođenja, na stražnjoj strani su svijetle boje s povišenim znakovima s mrljasto teksturnim područjima za starije bebe. Bebe obožavaju igranje peek-a-boo-a i uživat će u drhtavim aktivnostima u knjizi. Lako sklopivo, vaše dijete može svugdje ponijeti svoju omiljenu prvu knjigu. Roditelji mogu knjigu smjestiti u dječji krevetić, vrtić za igranje ili kolica. Prikladan dar za svako dijete. Za bebu od rođenja.

0-1 mjeseci – Odmah nakon rođenja dijete traži vizualnu stimulaciju izvan svog mutnog okruženja. Stavite dvostranu prvu knjigu na stranu gdje je okrenuta bebina glava, kako biste ponudili obogaćujuću vizualnu stimulaciju.

2-3 mjeseca – bebino vidno polje još je ograničeno. Kad beba leži na trbuhu, podižući glavu da pogleda knjigu, jača mišiće vrata i ramena.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.