Tiny Love Supermat Princes Tales Podloga Za Igru

109,05 KM

Zabavite i potaknite razvoj svog malog anđela uz najnoviju podlogu za igru za bebe!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Zabavite i potaknite razvoj svog malog anđela uz najnoviju podlogu za igru u prekrasnim nježnim bojama koja će odmah privući pažnju vaše bebe! Izrađena je od materijala koji se sastoji od 50% poliestera i 50% akrila. Dimenzije podloge su 150 x 100 x 1 cm (dužina x širina x debljina).

XL podloga za igru za bebe nudi mnogo raznih mogućnosti za razvoj djeteta. Na njoj se nalazi 8 različitih aktivnosti koje potiču razvoj kognitivnih, fine motoričkih, osjetilnih i grubih motoričkih vještina kod djece. Ova podloga za igru posebno je dizajnirana kako bi stimulirala razvoj vida kod beba.

Na podlozi se nalazi lako uhvatljiva igračka za zube, leptiri koji vijore, drvo za skrivanje i još mnogo toga. Tu je i ogledalo koje pomaže u produženom vremenu koje dijete provodi na trbuhu, kao i sjajne satenske trake, plišano krilo labuda i drvo od pliša.

Podloga za igru Tiny Love Supermat  je dovoljno velika da na nju udobno stanu i roditelj i dijete, što omogućava nezaboravne trenutke povezivanja. Također, ima mekanu ručku koja omogućava jednostavno presavijanje i nošenje, što znači da je možete koristiti i kod kuće, na plaži ili bilo gdje drugdje gdje želite zabavljati svoju malu bebu.

Podlogu za igru je moguće prati u stroju, što je vrlo praktično. Također, pogodna je za unutarnju i vanjsku upotrebu. Preporučena dob za korištenje ove podloge je do 12 mjeseci.

Ova podloga za igru za bebe će pružiti mnoštvo zabave i stimulirajućih aktivnosti za vaše dijete, potičući njegov razvoj na mnogim područjima. Sada je pravo vrijeme da svojoj bebi osigurate ovu kvalitetnu i zabavnu podlogu za igru!

Značajke

  • Podloga za igru za bebe s aktivnostima za razvoj.
  • Stimulira razvoj kognitivnih i motoričkih vještina.
  • Sadrži igračke za zube, ogledalo i šarene trake.
  • Velika, udobna i presavijajuća za lako nošenje.
  • Može se prati u stroju i koristiti unutar i izvan kuće.
  • Preporučena dob: do 12 mjeseci.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.