Romobil Sa Sjedalom Sivi

79,00 KM

Savršena ravnoteža između udobnosti i zabave – ovaj romobil će oduševiti vaše dijete!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Romobil Sa Sjedalom Sivi 79,00 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Romobil Sa Sjedalom je savršen izbor za vaše dijete! S izvanrednim dizajnom i posebnim značajkama, ovaj romobil će pružiti dugotrajnu zabavu i uzbudljivo iskustvo vožnje.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog romobila je podesiva visina. U početku koristite nižu visinu za vaše mlađe dijete, a kako vaše dijete raste, jednostavno podesite visinu upravljača na višu razinu. Na taj način, romobil će rasti s vašim djetetom, omogućujući im da dulje uživaju u vožnji. S T-šipkom koju možete podesiti od 73 cm do 82 cm, ovaj romobil je prilagodljiv za dobnu skupinu od 3 do 12 godina.

Još jedna izvanredna značajka ovog romobila je podesivo sjedalo. Vaše dijete može birati između vožnje u sjedećem ili stajaćem položaju, pružajući im veću udobnost tijekom vožnje. Gazište romobila je široko 14 cm, što omogućuje mlađoj djeci lako penjanje i silazak s romobila. Dužina romobila iznosi 60 cm, a širina 30 cm.

Sigurnost je također vrlo važna. Romobil ima nožnu kočnicu na stražnjim kotačima, koja omogućuje brzo zaustavljanje skutera kada se gazi. Ojačana PP-om, kočnica sprječava prskanje blatne vode po stražnjim nogama vašeg djeteta.

Kotači romobila su izrađeni od PU materijala, što osigurava glatku vožnju. Nema potrebe za baterijama jer se svjetlosni kotači aktiviraju kretanjem. Što više vaše dijete vozi, svjetla postaju svjetlija, stvarajući dodatnu zabavu tijekom vožnje.

Romobil Sa Sjedalom Sivo je izdržljiv i može podnijeti pritisak do 50 kg. Vaše dijete će biti sigurno dok uživa u vožnji na ovom romobilu.

Neka vaše dijete istraži svijet na ovom zabavnom i sigurnom romobilu!

Za ovaj romobil bit će Vam potrebne 3 AA baterije 1,5V  koje nisu uključene u kupnju.

Značajke

 

  • Romobil sa sjedalom prilagodljiv za djecu od 3 do 12 godina.
  • Podesiva visina upravljača za rastuće dijete.
  • Mogućnost vožnje u sjedećem ili stajaćem položaju.
  • Sigurnosne značajke: nožna kočnica i svjetlosni kotači.
  • Izrađen od izdržljivih materijala, podnosi do 50 kg.
  • Pravi izbor za sigurnu i zabavnu vožnju djeteta.