Romobil Sa Sjedalom Rozi

69,00 KM

Prepustite svoje dijete najluđoj vožnji s našim novim 3-u-1 romobilom za djecu!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Romobil Sa Sjedalom Rozi 69,00 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Novi 3-u-1 romobil za djecu! Ovo je poklon koji pruža tradicionalno iskustvo vožnje romobila na način koji čini zabavu još većom za djecu. Sa sklopivim sjedalom, djeca mogu odmah sjesti na romobil nakon vožnje ili se jednostavno opustiti i voziti na njemu. Sjedenje ili stajanje na romobilu u potpunosti ovisi o vašoj djeci.

Podesiva ručka – Romobil za mališane ima 4 razine visine ručke s poboljšanim sigurnosnim zaključavanjem. Djeca mogu birati između visina (60/67/73/80 cm). Tehnologija naginjanja za upravljanje čini vožnju romobilom vrlo jednostavnom za djecu. To će biti odlična vježba za bolju ravnotežu i koordinaciju. (90 kg)

Glatka i tiha vožnja – Romobil za djecu s 3 kotača ima protukliznu, široku platformu i PU visoko prigušujuće kotače koji omogućuju stabilno, glatko i tiho klizanje čak i po neravnim ili neravnim površinama. Stražnja nožna kočnica omogućuje brzo zaustavljanje romobila kada je potrebno, sprječavajući prskanje blatne vode po nogama vašeg djeteta. Osigurajte sigurnost svog djeteta i upotpunite njegovo veselje godinama vožnje romobilom.

Naginjanje za upravljanje – Naš kompaktni romobil za djecu upravlja se naginjanjem tijela, a ne okretanjem ručki. Tehnologija upravljanja naginjanjem i lagani dizajn omogućuju bolje upravljanje i održavanje ravnoteže. Ovaj jedinstveni dizajn pomaže vašem djetetu razvijati vještine ravnoteže, koordinaciju i još mnogo toga. Omogućite svom djetetu da vježba dok se igra.

Svijetla LED svjetla i glazba s dodatnim ukrasima – Jednom kada pritisnete gumb za glazbu na širokoj platformi za stajanje, čut ćete prekrasnu glazbu i vidjeti cool LED svjetla koja će značajno potaknuti vašu djecu da se više posvete vožnji romobilom kako unutar kuće tako i van nje.

Za ovaj romobil bit će Vam potrebne 3 AA baterije 1,5V  koje nisu uključene u kupnju.

Značajke

  • 3-u-1 romobil za djecu s sklopivim sjedalom.
  • Podesiva ručka i tehnologija naginjanja za jednostavno upravljanje.
  • Glatka i tiha vožnja s protukliznom platformom i visoko prigušujućim kotačima.
  • Naginjanje tijela za razvoj ravnoteže i koordinacije.
  • LED svjetla, glazba i bonus ukrasi za veću zabavu.
  • Sigurnost i veselje godinama vožnje romobilom.