Edukativna igra Quercetti – Play Eco ubadaljke

26,75 KM

Oduševite svoje mališane kreativnom igračkom izrađenom od recikliranih materijala i potaknite njihovu maštu i razvoj vještina!

Na zalihi

Edukativna igra Quercetti - Play Eco ubadaljke 26,75 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Quercetti PlayEco Ubadaljke je klasična mozaik igra s ubadaljkama koja zabavlja i angažira djecu diljem svijeta. Ova igračka je napravljena od recikliranih materijala u okviru serije PLAYECO+, što je odličan način da podržimo održivost i zaštitu okoliša. Ova igra je namijenjena djeci od 3 godine i dolazi sa svim potrebnim dijelovima za igru.

U pakiranju se nalazi 310 ubadaljki u 5 različitih boja, veličine od 5-15 mm. Tu su i 4 ilustrirane karte s predlošcima, kao i perforirana ploča i kutija za čuvanje igračke.

Ova igra je više od obične igračke. Ona potiče kreativnost, razvija motoričke vještine i koncentraciju kod djece. Kombinacija boja i oblika omogućava malim igračima da stvaraju različite slike i uzorke, što će ih oduševiti i učinit će da se osjećaju ponosno na svoje postignuće.

Kroz ovu igru, djeca će moći izraziti sebe i igrati se na kreativan način. Igračka će im pružiti mogućnost istraživanja mašte i stvaranja nečeg jedinstvenog. Pored toga, dok se igraju, djeca će moći vježbati fine motoričke vještine i razvijati koordinaciju oka i ruke.

Ova igra je odličan način da djeca uživaju i provode kvalitetno vrijeme. Također, reciklirani materijali od kojih je napravljena čine je još privlačnijom jer podržavamo održivost i brigu o okolišu.

Naručite ovu edukativnu igračku i razveselite svoje mališane ovom kreativnom i edukativnom igračkom. Ne samo da će se zabaviti, već će i učiti dok se igraju. Iskoristite ovu priliku da ih inspirirate i potaknete na razvoj svoje kreativnosti i vještina.

Značajke

  • Klasična mozaik igra s ubadaljkama za djecu od 3 godine
  • Napravljena od recikliranih materijala za održivost i zaštitu okoliša
  • Potiče kreativnost i razvoj motoričkih vještina
  • 310 ubadaljki u 5 boja, s predlošcima i kutijom za čuvanje
  • Igra koja omogućava izražavanje i istraživanje mašte
  • Razvija fine motoričke vještine i koordinaciju oka i ruke