Akcija!

Poklon Set Star Girl C01

Original price was: 99,95 KM.Current price is: 69,95 KM.

-30%

Igračka za bebu.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Poklon Set Star Girl C01 99,95 KM Original price was: 99,95 KM.69,95 KMCurrent price is: 69,95 KM.
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Poklon set je izrađen od prirodnih materijala; prirodnog drva i pamuka, jestivog silikona, tako da se roditelji ne moraju brinuti o sigurnosti pri korištenju.

JEDINSTVEN POKLON ZA BEBE: promišljen dar za novorođenče, uključuje 1 mekani muslin prekrivač za bebe, 1 drvenu ploču , 1 heklanu zvečku , 1 drveni češalj, 1 slikonski siperak, 1 silikonsku zdjelu, 1 silikonsko drvenu žlicu za bebe

PREKRIVAČ OD MUSLINA: 100% pamučni prekrivač je lagana, prozračana i ugodana na dodir. Nezamjenjiva u ležaljci za novorođenče, poslužit će i kod kuće kao i u šetnji.
Muslin je prirodna tkanina sigurana za osjetljivu dječju kožu. Dekica je blago elastična, ali u isto vrijeme jako dobro zadržava svoju karakterističnu, naboranu strukturu. Važna prednost tkanine je funkcija termoregulacije, koja osigurava odgovarajuću temperaturu tijela bebe. Ljeti hladi, štiti od vrućine, a u prijelaznom razdoblju grije.

SILIKONSKI SET ZA HRANJENJE je izrađen od silikona za hranu koji je bez BPA, PVC, FTALATA, KADMIJA I OLOVA. Testirao ga je CPSC laboratorij. Set se sastoji od zdjele s vakumskim dnom, silikonske žlice s drvenom ručkom i silikonskog siperka.

Zdjela za bebu – Silikonska zdjela za bebu ima veliko vakuumsko dno koja se može zalijepiti na ravnu površinu. Naša posuda ima podignut rub kako bi spriječila prolijevanja hrane.

Žlica je izrađena od organske bukove ručke a dno je izrađeno od silikona. Žlica je sigurana i fleksibilna.

Silikonski siperak ima okrugli oblik s rupom na dnu koja sprečava prolazak hrane i tekućine na odjeću ili stolnjak. Otvor na prednjoj strani ovog siperka je dizajniran kao overall, što dodatno sprječava zapetljavanje odjeće i kose tijekom jela. Jednostavan je za podešavanje u tri različite veličine, tako da raste zajedno s djetetom. Siperak je napravljen prema anatomiji djeteta, što omogućuje slobodno kretanje ruku tijekom jela. Zbog svoje mekoće, ovaj siperak se ugodno prilagođava djetetovoj koži, ali je dovoljno čvrst da drži hranu.

ZVEČKA Posebno dizajnirana zvečka za bebe s glatkim i prirodnim teksturama. Drvene zvečka bez dodatnih boja ili neravnina. Glatki rubovi igračke savršenog su oblika za malu djecu. Drvo bukve je tvrdo drvo koje se ne cijepa i prirodno je antibakterijsko, bez kemikalija, izdržljivo i otporno na udarce. Heklana igračka izrađena je od svijetlog 100% pamuka sa zvonom iznutra koje stvara lijep zvuk kada je beba pomiče.
TJEŠILICA ZVJEZDA ILI MJESEC je izrađena od duple gaza. Mekana je i nježna prema bebinoj koži. Tješilica zvijezda ili mjesec može pomoći bebama da brzo zaspu te se osjećaju sigurno bez obzira gdje se nalaze.

Naš poklon set Star Girl uključuje:
– Drvena ploča za najavu rođenja s ugraviranim natpisom „Hello World“.
– 120x120cm prekrivač od muslina
– Drveni češalj
– Heklanu zvečku
– Silikonski set za jelo/ zdjela, žlica, siperak
– Tješilica Zvijezda ili mjesec
Unikatni dječji pokloni za novorođenčad, bebe, dojenčad i malu djecu.