Ploča 21100643

31,90 KM

Otkrijte nevjerojatnu kreativnost vašeg djeteta uz Ploču 21100643 i pružite im alat za umjetnost koji će oživjeti njihove maštovite ideje!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet kreativnosti i umjetnosti! Predstavljamo vam Ploču 21100643, posebno dizajniranu za naše male umjetnike. Izrađena je od visokokvalitetnih ABS materijala, ova ploča je sigurna i glatka za upotrebu, idealna za djecu svih dobnih skupina. Ova ploča za crtanje bit će jedan od najsvestranijih dodataka kolekciji igračaka vašeg djeteta dolazi s 2 x Društvene igre za dodatnu zabavu s Ludo kockicama i pijunima. Može se koristiti kao osnovna ploča ili se može koristiti kao bijela ploča za crtanje uparena s kutijom od 1 x Color krede, olovkom u boji od 6 kom, magnetima od 6 kom i gumicom za brisanje ploče. Neka vaša djeca slobodno izraze svoju kreativnost pisanjem i crtanjem na ovoj ploči koja dolazi s 5 papira za crtanje.

Da bismo potaknuli maštu, kreativnost i umjetnički osjećaj kod djece, Ploča 21100643 je savršena. Omogućuje djeci da istražuju svoje ideje i izraze svoje misli kroz crtanje i slikanje. Ova ploča dolazi s kompletom za slikanje, tako da mali umjetnici mogu odmah započeti stvaranje svojih umjetničkih djela.

Jednostavna za korištenje, Ploča 21100643 je lagana, prenosiva i stabilna. Sa svojim tronožnim dizajnom, lako je postaviti na pod ili stol, a također se može rasklopiti i postaviti na pod – idealno za praktičnu upotrebu na terenu ili u sobi. Također ima mogućnost podešavanja visine tako da se lako prilagođava vašem mališanu!

Potaknite svoju djecu s Pločom 21100643 i gledajte kako njihova mašta procvjeta! Ne propustite ovu priliku da inspirirate svoje male umjetnike i pružite im alat koji će im pomoći u razvijanju njihovih talenata. S Pločom 21100643, svijet umjetnosti je na dohvat ruke!

Značajke

  • Kreativna ploča za djecu svih dobnih skupina.
  • Sigurna i glatka za upotrebu, izrađena od visokokvalitetnih materijala.
  • Potiče maštu i umjetnički osjećaj kod djece.
  • Prenosiva, stabilna i lako se postavlja na pod ili stol.
  • Dolazi s kompletnim setom za slikanje.
  • Praktična upotreba na terenu ili u sobi

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.