Mjehurići od sapunice Disney – Pixar

1,80 KM

Otkrijte čaroliju Pixarovih Mjehurića Od Sapunice i stvorite nevjerojatne uspomene s vašom obitelji!

Na zalihi

Mjehurići od sapunice Disney - Pixar 1,80 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uživajte u čarobnoj igri sapunastih mjehurića s Pixarovim Multim Mjehurićima Od Sapunice! Ova fantastična igra pruža sate nevjerojatne zabave i uzbuđenja za vas i vašu obitelj.

Svaka bočica sadrži 60 ml prekrasnih mjehurića koji će vam pružiti nevjerojatno iskustvo. Samo trebate malo tekućine sipati u posebnu posudicu, umočiti štap i puhati prekrasne mjehuriće. Promatrajte kako se svjetlost prelama u njima dok lebde u zraku stvarajući čarobnu atmosferu.

Ova igra je savršena za sve uzraste i pruža nevjerojatan osjećaj slobode i radosti. Djeca će biti oduševljena gledajući kako mjehurići rastu i pucaju, dok će odrasli uživati u prisjećanju na svoje djetinjstvo.

Pixar Multi Mjehurići Od Sapunice ne samo da pružaju nevjerojatnu zabavu, već potiču i kreativnost i motoričke vještine kod djece. Puhanje sapunastih mjehurića igra je koja je već stoljećima popularna i pruža nevjerojatne trenutke sreće i smijeha.

Kvaliteta ovog seta je izuzetna, a tekućina za mjehuriće sigurna je i bezopasna za korištenje. Možete biti sigurni da će ova igra pružiti bezbroj sati zabave bez ikakvih briga.

Ne propustite priliku stvoriti predivne uspomene sa svojom obitelji i prijateljima uz Pixar Multi Mjehuriće Od Sapunice. Zamislite sebe kako se smijete dok vas okružuju veliki i prekrasni mjehurići. Kupite svoj set danas i osjetite čaroliju sapunastih mjehurića!

Značajke

  • Sati zabave s Pixarovim Multim Mjehurićima Od Sapunice
  • Prekrasni i nevjerojatni mjehurići koji lebde u zraku
  • Oslobađa kreativnost i motoričke vještine kod djece
  • Sigurna tekućina za neograničenu zabavu
  • Stvaranje uspomena sa obitelji i prijateljima
  • Osjetite čaroliju sapunastih mjehurića