Pištolj i Meta

19,85 KM

Svladajte preciznost i osjetite uzbuđenje s pištoljem – upustite se u avanturu streljaštva!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

 

Vježbajte svoju preciznost uz pištolj! Ovaj set sadrži dva pištolja, metu i 12 metaka, što vam omogućuje da se okušate u streljaštvu na siguran i zabavan način. Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj pištolj je pouzdan i izdržljiv.

Ovaj proizvod nije samo običan pištolj – on je emocija. Zamislite sebe kako se opuštate i zabavljate s prijateljima, dok ciljate i pogađate metu iz udobnosti svog doma. Osjetite uzbuđenje i zadovoljstvo svaki put kad metak precizno pogodi metu.

Naš set pištolja ne samo da pruža zabavu, već i pomaže vam u razvijanju svoje preciznosti. Vježbajte svoje motoričke sposobnosti, koncentraciju i fokus dok pokušavate pogoditi metu. S vremenom će vaša preciznost postajati sve bolja, a osjećaj zadovoljstva sve veći.

Naravno, sigurnost je naša najveća briga. Zato smo osigurali da naš pištolj bude izrađen od visokokvalitetne plastike koja je sigurna za korištenje. Također smo uključili metu koja je dizajnirana kako bi vam pomogla da ciljate i pogađate s preciznošću.

Neka vaša vještina i preciznost budu oštre kao nikad prije uz pištolj!  Ne zaboravite podijeliti ovaj set s prijateljima i zajedno se zabavite vježbajući svoju preciznost!

Značajke

  • Set sadrži 2 pištolja, metu i 12 metaka.
  • Izrađen od visokokvalitetne plastike, pouzdan i izdržljiv.
  • Pomaže razvijanju preciznosti i motoričkih sposobnosti.
  • Siguran za korištenje, s dizajniranom metom.
  • Pridružite se ljubiteljima streljaštva u uzbuđujućoj aktivnosti.