Kreativni set Peppa Pig – Škola dizajna

29,95 KM

Otkrijte svijet mašte uz Peppa Pig Školu Dizajna – Potaknite kreativnost i razvijajte talente svojeg djeteta!

Na zalihi

Kreativni set Peppa Pig - Škola dizajna 29,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uz ovaj bogati komplet Peppa Pig Škole Dizajna, vaši mališani će se zabavljati dok razvijaju svoje spretnosti, kreativnost i maštu, baš kao da su u pravoj školi.

Uz Peppa Pig Školu Dizajna, vaši mališani će se osjećati kao pravi dizajneri, stvarajući svoje jedinstvene i kreativne kreacije. Neka njihova mašta procvjeta dok istražuju svijet boja, oblika i uzoraka uz pomoć Peppinog prijatelja Suzi Sheep, koji će ih voditi kroz školu dizajna.

S ovim kompletom, djeca će otkriti svoje skrivene talente i razvijati vještine poput crtanja, bojanja i oblikovanja. Kroz različite zadatke i aktivnosti, poput osmišljavanja vlastitih kostima za Peppu ili dizajniranja vlastitih igračaka, osjećat će se inspirirano i motivirano.

Peppa Pig Škola Dizajna nudi ne samo zabavu, već i obrazovne vrijednosti. Kroz igru, djeca će naučiti o različitim dizajnerskim principima i tehnikama, kao i o važnosti izražavanja vlastite kreativnosti.

Neka vaši mali kreativci otkriju svoj unutarnji dizajner uz Peppa Pig Školu Dizajna. Kupite ovaj komplet danas i otvorite vrata svijetu umjetnosti i dizajna za svoje dijete.

Značajke

  • Zabavna škola dizajna s Peppom Pig za razvoj kreativnosti mališana.
  • Edukativni komplet koji potiče razvoj talenata i vještina kod djece.
  • Otkrijte svijet dizajna uz Peppa Pig Školu Dizajna.