Pecanje 22121497

25,95 KM

Pecanje ribica koje će vaše dijete obožavati – zabava, učenje i predivne uspomene, sve u jednom!

Na zalihi

Pecanje 22121497 25,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova popularna drvena igračka za pecanje ribica je nevjerojatna! 3različitih vrsta ribica čeka da budu ulovljene uz pomoć štapa! Ali pazite, pecanje ribica nije nimalo lako! Vaše dijete će morati vježbati motoriku, koncentraciju i strpljenje kako bi ulovilo sve ribice.

Ova igračka je savršena za samostalnu i zajedničku igru te pruža priliku djeci da uče kroz igru. Set dolazi s 3 šarene ribice i štapom za pecanje.

Ova igračka je namijenjena djeci u dobi od 3 godine i više.

Neka vaši mališani istraže svijet ribolova na siguran i zabavan način s ovom sjajnom  igračkom. Razvijajući motoriku, koncentraciju i strpljenje, vaše dijete će se zabaviti i naučiti nove vještine.

S ovim setom za pecanje ribica, vaše dijete će se osjećati kao pravi mali ribar. Imat ćete priliku provesti sate i sate igrajući se zajedno i stvarajući predivne uspomene.

Ne propustite priliku da i vi razveselite svoje mališane ovom sjajnom igračkom za pecanje ribica! Ova igračka je idealna za darivanje, rođendane ili posebne prigode. Neka vaši mališani otkriju čaroliju ribolova kroz igru i uživaju u svakom trenutku. Nećete se moći odvojiti od njih dok budu lovili ribice s osmijehom na licu.